Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan KYGO - WHATEVER

Sunt doar șase miliardari la Hollywood. Cum au făcut vedetele averile uriașe

miliardari

Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume. Rapperul și designerul de modă Kanye West a devenit cel mai nou miliardar de la Hollywood, după ce Forbes l-a inclus în selectul club în 24 aprilie 2020. 

Regizori si personalități TV domină această lista, însă niciun actor nu este într-atât de bogat încât să ajungă în acest top.

Mulți dintre miliardarii de la Hollywood au făcut averile din afaceri extra. Iar clubul s-ar putea extinde dacă ne uitam cum în ultimii ani tot mai multe vedete și-au lansat propriile linii vestimentare sau de produse cosmetice. Numai Kylie Jenner, Jay-Z și Kanye West au devenit miliardari în ultimii doi ani.

Dar iată cum au reușit să devină mai bogați decât colegii lor:

2. Kanye West - Câștiguri totale: 150 milioane dolari

 

Kanye West

Kanye West este cel mai nou intrat în clubul miliardarilor de la Hollywood, deși averea sa exactă este încă discutată.

Kanye (42 ani) a obținut bani frumoși din albumele sale, însă a fost brand-ul de haine Yeezy care l-a ajutat să devină miliardar, potrivit Forbes care estimează că West valorează $1,3 miliarde. Rapperul susține însă că este mult mai bogat și că are în conturi $3,3 miliarde.

West are 1,26 miliarde de dolari din Yeezy, $17 milioane cash, $35 milioane din acțiuni, $21 milioane din imobiliare, aproape 4 milione de dolari valorează mașinile din garajul lui, iar peste 50 de milioane de dolari îi împarte cu Kim Kardashian West.

Kylie Jenner

Kylie Jenner, influencer si magnat în industria de beauty, este cea mai tânără miliardară pe forțe proprii, cu o avere netă de 1 miliard de dolari. Jenner a ținut prima pagină a publicațiilor în martie 2019, după ce Forbes i-a acordat acest titlu la doar 21 de ani.

Cea mai mare parte a averii sale vine din Kylie Cosmetics care este evaluată la 1,2 miliarde de dolari, după ce Coty Inc. a cumpărat o parte din compania ei.

Jenner (22 de ani) a apărut în show-ul "Keeping Up with the Kardashians" de la vâsta la 10 ani, iar de atunci și-a construit un imperiu în social media din care a făcut o avere.

6. Jay-Z - Câștiguri totale: 81 milioane dolari

Jay-Z

Investițiile lui Jay-Z l-au ajutat să devină primul rapper miliardar, cu o avere de 1 miliard de dolari. Jay-Z (50 ani) a obținut 500 de milioane de dolari din 14 albume, iar restul banilor vin din afacerile sale, potrivit Forbes. A creat o linie de haine pe care a vândut-o pentru 204 de milioane de dolari în 2007 și co-deține brandul de cognac D'Ussé, dar și serviciul muizcal de streaming Tidal.

Jay-Z a cumpărat Tidal pentru $56 milioane in 2015. In 2017, Sprint a cumparat 33% din acțiuni pentru $200 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Rapperul are o colecție de artă ce valorează $70 milioane, acțiuni la Uber în valoare de $70 milioane și imobiliare estimate la 50 milioane de dolari, arată Forbes.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey intră în club cu o avere de 2,6 miliarde de dolari. Timp de 25 de ani, Winfrey a găzduit show-ul "The Oprah Winfrey Show." Investițiile pe care le-a făcut cu o parte din bani câștigați din această emisiune valorează acum aproape $2 miliarde, notează Forbes. Oprah a devenit miliardară în 2003, potrivit Los Angeles Times.

Winfrey (66 ani) și-a construit un adevărat imperiu media. Deține 25,5% din televiziunea OWN, 8% din WW International și are un acord cu Apple TV+.

De asemenea, Oprah a dat voce unor personaje din "Charlotte's Web", "The Bee Movie" si "The Princess and the Frog". În plus, a jucat în The Butler" și "Selma". 

Steven Spielberg

De trei ori câștigător al Oscarului, regizorul Steven Spielberg valorează astăzi 3,6 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Succesul obținut cu "Jaws" "E.T. the Extra-Terrestrial" și "Jurassic Park," printre altele, i-au asigurat lui Spielberg titlul de unul dintre cei mai bogați regizori din lume.

Cea mai mare partea a averii lui vine din filme, dar și din rolul de consultant pentru parcurile tematice Universal și din vânzarea DreamWorks Animation către NBC Universal pentru 3,8 miliarde de dolari, în 2016. Spielberg (73 ani) a fost cofondator al DreamWorks Pictures alaturi de Jeffrey Katzenberg și David Geffen. 

George Lucas

George Lucas, creatorul "Star Wars"și "Indiana Jones", are o avere estimată la $5,2 miliarde, potrivit Forbes. Lucas (75 de ani) a făcut însă cei mai mulți bani din vânzarea studioului de producție Lucasfilm celor de la Disney, pentru 4,05 miliarde de dolari, în 2012, arată Bloomberg.

În timp ce Forbes susține că  regizorul are o avere de 5,2 miliarde de dolari, Bloomberg Billionaires Index avansează cifra de 6,76 miliarde de dolari atribuită lui Lucas.

Lucas și-a dorit inițial să devină pilot de curse, însă după ce a fost la un pas să moară într-un accident, regia i s-a părut o variantă mai bună. Lucasa a studiat-o la USC, înainte de a crea Lucasfilm. A renunțat la acest studio de dragul filmelor independente, potrivit The New York Times.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”