Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (NEW PW V2)

Și-au început anul în costum de baie! Vedetele din România care și-au etalat formele perfecte la plajă

plaja

Acestea și-au ținut fanii la curent cu escapedele lor printr-o serie de fotografii publicate pe Instagram, unde își etalează formele perfecte la plajă.

Aflată într-o vacantă exotică în Mexic, Loredana Groza a publicat pe Instagram o serie de fotografii în care își arată formele senzuale, iar noi nu putem ignora cât de bine arată vedeta. Deși are 50 de ani, Loredana pare din ce în ce mai tânără, iar costumul de baie îndrăzneț i-a venit ca o mănușă.

loredana groza

sursă: captură foto Instagram

Citeşte şi: LIDIA BUBLE, O NOUĂ ȚINUTĂ EXTRAVAGANTĂ. CUM AU REACȚIONAT FANII CÂND AU VĂZUT ÎN CE S-A ÎMBRĂCAT

Nici Corina Bud nu este mai prejos. Aflată în vacantă în Dubai, aceasta a împărtășit cu fanii ei niște fotografii făcute pe un iaht, în care impresionează, și de data aceasta, prin silueta de invidiat. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni extrem de scurți, Corina Bud și-a etalat picioarele tonifiate, rezulatul orelor petrecute la sală.

 
corina bud

sursă: captură foto Instagram


O altă vedeta care și-a început anul pe meleaguri străine este Delia. Aceasta și-a obișnuit deja fanii cu fotografiile anuale pe care le publica din vacanțele sale exotice, iar de data aceasta vedeta s-a aflat în Zanzibar cu soțul ei.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Delia și-a arătat formele senzuale, iar fanii au exclamat: "Wow. Ireal" , "Cea mai frumoasă divă".

Citeşte şi: ANNA LESKO, APARIȚIE FIERBINTE LA ÎNCEPUTUL ANULUI. IMAGINILE FĂCUTE PUBLICE FAC FURORI PRINTRE INTERNAUŢI

Și nu în ultimul rand, Claudia Pavel aka Cream, care și-a început anul nou în Egipt, alături de fiul ei, Noah. Aceasta a împărtășit fanilor din experiența ei trăită acolo și și-a etalat corpul perfect printr-o serie de fotografii făcute la plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, Claudia a arătat extraordinar de bine în timp ce și-a sorbit cafeaua pe nisipul fierbinte.

cream

sursă: captură foto Instagram

 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
02 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
03 inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă
04 corina bud2
Corina Bud cucerește cu pozele în costum de baie și la 44 de ani. Imaginile cu artista pe plajă au făcut furori
05 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
raluka (3)
Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: "N-am fost niciodată mai fericită". Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut "la secret". Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

Lora
Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Delia
Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cristian Gaţu a recunoscut relația cu menajera familiei: „Nu mă simt vinovat!” Legenda handbalului se află în proces de divorț, iar soția îi cere daune uriașe
Cristian Gaţu a recunoscut relația cu menajera familiei: „Nu mă simt vinovat!” Legenda handbalului se află în proces de divorț, iar soția îi cere daune uriașe