Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

S-au împăcat la MTV VMA, deși acum două luni și-au spus adio!

EXCLUSIVE: Halsey Wears Tight Metallic Mini Dress For Solo Outing At NYC Nightclub
EXCLUSIVE: Halsey was spotted out in NYC on Saturday night, after headlining the Billboard Hot 100 Music festival. She stepped out solo for the outing, with only a bodyguard by her side, as she walked into Up and Down nightclub. She wore a tight metallic mini dress, with a strategically placed cutout . Pictured: Halsey Ref: SPL5017065 190818 EXCLUSIVE Picture by: 247PAPS.TV / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights, No Portugal Rights

Mai mult, ei au mers împreună la petrecerea de după eveniment. G-Eazy și Halsey au fost surprinși ținându-se de mână, astfel, cei doi sunt din nou un cuplu.

EXCLUSIVE: G-Eazy and Halsey confirm rekindled relationship leaving club hand in hand after getting close on line in New York

foto Splash

G-Eazy şi Halsey au dat lovitura cu hitul "Him & I", dar colaborarea lor a fost dincolo de latura profesională. Relaţia lor a durat aproape un an, dar la începutul lunii iulie au decis să meargă pe drumuri separate.

EXCLUSIVE: G-Eazy and Halsey confirm rekindled relationship leaving club hand in hand after getting close on line in New York

foto Splash

Halsey, pe numele său real Ashley Nicolette Frangipane, nu a stat prea mult singură. La câteva zile după despărţirea de G-Eazy, cântăreaţa se întâlneşte cu un alt rapper cunoscut. Este vorba de Machine Gun Kelly. Au fost împreună la concertul lui Post Malone şi al fostului iubit G-Eazy, desfăşurat la Hollywood Bowl. 

halsey-Machine Gun Kelly-hepta

foto Hepta

În acea perioadă, G-Eazy se întâlnea cu Demi Lovato, dar nu au fost mai mult de niște tatonări. Demi s-a întors la fostul iubit, Wilmer Valderrama. G-Eazy, pe numele său adevărat Gerald Earl Gillum, a revenit și el la fosta iubită, Halsey și au oferit multe momente tandre la petrecerea de după premiile MTV. 

EXCLUSIVE: G-Eazy and Halsey confirm rekindled relationship leaving club hand in hand after getting close on line in New York

foto Splash

Halsey şi G-Eazy au început să se întâlnească în august 2017, după un schimb de flirturi în studioul de înregistrări. Printre piesele de succes lansate de Halsey se află "Him & I", care este un featuring cu G-Eazy, "Closer", o colaborare cu The Chainsmokers şi "Bad at love". 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
03 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
04 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi a fost comentată încă de la început. Cei doi au avut de înfruntat diverse greutăți, însă au reușit să găsească unul în celălalt sprijinul și înțelegerea de care au avut nevoie. În prezent, cei doi sunt unul dintre cuplurile participante la „Power Couple”, unde au captivat inimile telespectatorilor nu doar prin performanțele lor în cadrul show-ului, ci și prin povestea lor de viață.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram
Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală