Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAN BALAN - ORIUNDE AI FI

Răsturnare de situație, după ce Miley Cyrus a anunțat că se desparte de Liam Hemsworth. Ce spun apropiații celor doi

Liam Hemsworth - Miley Cyrus
Liam Hemsworth - Miley Cyrus

Miley Cyrus a anunțat în week-end că ea și Liam Hemsworth s-au despărțit, la niciun an de la nuntă.

Insă o sursă apropiată artistei spune că asta nu înseamnă că cei doi vor și divorța. 'Au luat o pauză pentru că aveau nevoie de ea. Nu era o situație grozavă, erau multe neînțelegeri. Amândoi au fost de acord că e mai bine să petreacă timp separat unul de altul, dar asta nu înseamnă că relația lor s-a încheiat pentru totdeauna', a spus persoana respectivă pentru People. 

Apropiații sunt obișnuiti cu faptul că cei doi s-au mai aflat în situatii similare. Și intotdeauna au găsit drumul unul spre celălalt. 

'Sunt minunați când sunt împreună. Există speranțe să se împace ', a completat sursa.

O altă persoană din anturajul lor a povestit: 'Miley și Liam se iubesc și se vor iubi mereu. Cei mai mulți dintre prietenii lor cred că se vor împăca. Nimeni nu crede că Miley și Kaitlynn sunt într-o relație reală, e doar o distracție de vacanță'.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth trăiau separați de ceva timp. Ieri a venit si prima reacție a actorului.

 

Top citite
01 Miley Cyrus steams up the screen as she goes topless in new music video for latest single – the breakup ballad Jaded.
Miley Cyrus, despre divorțul de Liam Hemsworth. Artista nu regretă nimic, deși a fost rănită: „Nu mi-aș șterge povestea”
02 Miley Cyrus
Miley Cyrus traversează cea mai bună perioadă de la divorțul de Liam Hemsworth. Un apropiat: ”A avut timp să-și vindece rănile!”
03 *EXCLUSIVE* Liam Hemsworth visits the beach on Tybee Island where he met Miley Cyrus
Liam Hemsworth, sărut pasional pe plajă în Australia. Cine este și cum arată noua iubită a actorului
04 liam-hemsworth-surf-malibu2
Cine este tânăra misterioasă din viața lui Liam Hemsworth. Recent declara că i-ar plăcea o aventură cu ambii frați Hemsworth
05 Miley Cyrus. Foto: Getty Images
Miley Cyrus și iubita sa și-au spus adio după doar o lună de relație. Ce mesaj i-a lăsat Kaitlynn Carter pe Instagram
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2018 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Este oficial! Liam Hemsworth i-a cerut divortul lui Miley Cyrus. Motivul invocat de actor in acte

Este oficial! E! News confirma: Liam Hemsworth a intentat divortul de Miley Cyrus.

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Cuplul Miley Cyrus - Liam Hemsworth este istorie. Imaginile cu excentrica artistă sărutându-se cu o femeie fac înconjurul Internetului

Miley Cyrus (26 de ani) şi Liam Hemsworth (29 de ani) nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit la doar opt luni de la nunta din decembrie 2018, scrie People.

Liam Hemsworth, Elton John și Miley Cyrus
Miley Cyrus s-a măritat în secret cu Liam Hemsworth! Primele imagini de la nuntă

Miley Cyrus s-a căsătorit în secret cu actorul de origine australiană, Liam Hemsworth. De ceva vereme circulau zvonuri că cei doi s-ar putea căsători, dar abia pe 26 decembrie, Miley Cyrus a confirmat mariajul.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția
Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

Jennifer Aniston și Sandra Bullock, împreună la un medic estetician cunoscut pentru liftinguri faciale și injecții cu Botox. Cum au încercat să nu atragă atenția

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil