Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER POST MALONE - CHEMICAL

Pe James Franco îl ştii, dar uite cum arată fratele său, Dave, tot actor

james-franco-splash

Dave Franco este cu 7 ani mai mic decât James, dar la fel de talentat. A jucat în peste 20 de pelicule din 2006 până în prezent. Dave a jucat alături de fratele său, James, în producţia The Disaster Artist, care a avut premiera la Picturehouse Central din Londra, pe 21 noiembrie. 

james-franco-dave-franco-getty

foto Guliver / Getty Images

De altfel, filmul a fost produs chiar de James Franco. Aşadar, e o afacere de familie. Din distribuţie mai fac parte nume ca Sharon Stone, Zac Efron, Seth Rogen şi Alison Brie, care este soţia lui Dave Franco. Într-un rol secundar mai apare şi Tom Franco, fratele lui James şi al lui Dave.

james-franco-dave-franco2-getty

foto Guliver / Getty Images

La prima vedere, cei doi nu prea seamănă, dar împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru cinematografie. James Franco a jucat în filme precum 127 Hours / 127 de ore, Spider-Man 3 / Omul-păianjen 3, Flyboys / Eroii cerului, Rise of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Invazia etc.

MAI CITEŞTE: Dua Lipa a scris un mesaj genial unui actor care voia s-o agaţe, dar care i-a greşit numele

 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 DSC01280 copy
Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO
02 Dua Lipa
Dua Lipa, spectaculoasă și strălucitoare din cap până-n picioare, într-o rochie total transparentă, la premiera filmului "Barbie"
03 andia intentional official video
ANDIA - Intentionat (Official Video) | S-a lansat videoclipul piesei auzită în premieră la PROFM
04 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nu exclude să se căsătorească din nou. „Sunt o romantică”
05 Jason Momoa
Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost la premiera ”No Time To Die” alături de copii săi: ”Billie Eilish, i-ai făcut fericiți!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
VIZUAL TV 1000 The Art of War
Recomandarea zilei de la TV 1000: "Arta războiului"

Joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00.

A Shirtless Zac Efron Shows Off His Incredible Physique As He Works Out On An Obstacle Course While Filming Scenes For Baywatch In Miami
Zac Efron nu mai arată așa. Cum s-a transformat după ce a promis că nu mai trage de fiare ca în Baywatch

Zac Efron - care a făcut tranziția de la licean rebel în „High School Musical”, la salvamar sexy în „Baywatch” - s-a reinventat încă o dată pentru un serial.

profm_blana_thumbnail_general
Școala ON-LINE ȘI ON AIR pe ProFM, în PREMIERĂ

La Dimineața Blană a fost prima dată când elevii și-au ținut lecția on-line, în timp ce s-au auzit și la radio. Este vorba despre copiii de la Școala Nr. 195, care, sub îndrumarea doamnei profesor Claudia Chiru, ne-au povestit despre provocările acestei școli de acasă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său