Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

O actriță celebră ar fi noua iubită a lui Brad Pitt

brad-pitt-2017
166800, Brad Pitt seen at the Glastonbury Festival on Worthy Farm. Pilton Somerset - Friday June 23, 2017. Photograph: © Avalon.red, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Avalon): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Brad Pitt şi-ar fi refăcut viaţa alături de una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Actorul în vârstă de 53 de ani s-ar iubi cu  Charlize Theron. În luna iulie, Charlize Theron a afirmat că a avut parte de o întâlnire foarte romantică. Nu a dezvăluit numele bărbatului misterios, însă a spus că s-a plimbat alături de el kilometri întregi, sub lumina lunii. "Am avut o întâlnire incredibilă. Acest tip chiar m-a impresionat. Ne-am plimbat pe jos kilometri întregi în mijlocul nopţii. A fost lună plină", a declarat Charlize Theron.

Acum, a ieşit la iveală că acest bărbat ar fi nimeni altul decât Brad Pitt. "Este doar începutul, dar curând vom afla cu toţii că cei doi sunt împreună. Între ei este o adevărată chimie", a declarat o sursă pentru revista "NW".

MAI CITEȘTE: Smiley, prima declarație despre presupusa relație cu Gina Pistol

Top citite
01 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
02 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
03 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
04 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
05 Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram
Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

Rosalia și Jeremy Allen White
Rosalia și noua senzație de la Hollywood, Jeremy Allen White, pozați în ipostaze de îndrăgostiți. El e divorțat, ea a rupt o logodnă

Rosalia, una dintre cântărețele internaționale cu un show și un vibe aparte, se bucură de câțiva ani de o popularitate în creștere. Tocmai această popularitate a făcut-o să petreacă mai puțin timp în Spania natală și mai mult la Hollywood, unde înregistrează, are întâlniri cu diverși producători, apariții tv, dar, mai nou, tot acolo a găsit și dragostea.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu