Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CYRIL - STUMBLININ

"Nebunia de dimineață". Imaginea postată de Kim Kardashian, la doar câteva săptămâni după fotografia care a stârnit reacții puternice în social media

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Arrivals
Kim Kardashian

La câteva săptămâni după imaginea cu frigiderele aproape goale, postată de Kim Kardashian, care a provocat un val de reacții în social media, vedeta a revenit pe Instagram pentru a le dezvălui fanilor cum arată un mic dejun acasă la familia Kardashian West.

Kim (39 de ani) a fost fotografiată alături de Kanye (42 de ani) și cei patru copii ai lor: North (6 ani), Chicago, (2 ani), Saint, (4 ani) și Psalm (8 luni).

'Morning madness' (Nebunia de dimineata), a scris Kim la descrierea pozei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Se pare că vedeta preferă la micul dejun pepene roșu și o gustare cu proteine, cel mai probabil omletă, alături de cafea.

La rândul său, Kanye a optat pentru fructe, iaurt și o cafea.

Chicago părea să aibă în farfurie banană, omletă, bacon și pepene roșu.

Kim Kardashian West a provocat numeroase reacții în rândul fanilor ei, după ce a postat pe contul de Instagram și Twitter al Skims o imagine prin care își promova colecția de haine. Ce le-a atras însă atenția urmăritorilor ei nu au fost Kim și anuntul în sine. Aceștia au fost mai interesați de... conținutul frigiderelor din casa vedetei.

Fanii au observat că într-unul erau doar câteva sticle cu apă, de diferite branduri, iar în celălalt, șase feluri de lapte și un recipient care părea să conțină limonadă.

Pe Twitter, mulți au scris că pare cam nerealistic să stai cu frigiderele goale într-o casă cu numeroși copii.

Kim a reacționat imediat precizând că acelea erau frigiderele pentru băuturi, iar apoi le-a făcut fanilor ei un tur al uriașei bucătării, unde vedeta are o imensă cameră frigorifică, unde sunt depozitate fructe și legume cât pentru un aprozar, dar și tot felul de alimente, preparate și băuturi.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
02 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
03 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
04 MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme
05 Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian deși este împreună cu Julia Fox/ Instagram
Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian, deși este împreună cu Julia Fox: „Nu vrea o relație pe termen lung”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

Kanye West și-a cumpărat o casă vizavi de fosta soție, Kim Kardashian, pentru a fi mai aproape de copiii lui. Artistul a scos 4,5 milioane de dolari din buzunar pentru această investiție. 

deliamain
Delia, apostrofată de fani după ce a adoptat un look în stilul Kim Kardashian: ”Ești frumoasă, de ce ți-ai pus ciorapul ăla pe cap?”

Au trecut câteva luni de zile de când Kim Kardashian a făcut furori la un eveniment unde a adoptat un look all black și și-a pus pe cap un dres. Acum, însă, Delia a fost în centrul atenției după ce a adoptat un look inspirat din stilul vedetei de la Hollywood.

Kim-Kardashian-Janet-Jackson
Suma exorbitantă plătită de Kim Kardashian pentru o ținută de-a lui Janet Jackson. Solista a purtat-o în clipul piesei "If"

Sute de obiecte ale cântăreței Janet Jackson, inclusiv rochia de mireasă de la nunta din 1984 cu James DeBerge și ținute purtate în clipuri, au fost scoase la licitație între 14 și 16 mai, pentru a marca ziua de naștere a artistei. Printre fericiții posesori ai unui obiect de-al solistei se află și Kim Kardashian.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie
Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani