Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Motivul pentru care Rosie Huntington-Whiteley nu se grăbește să se mărite cu Jason Statham

Tom Ford Presents His Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection At Milk Studios In Los Angeles - Red Carpet
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 20: Model Rosie Huntington-Whiteley (L), wearing TOM FORD, and actor Jason Statham attend the Tom Ford Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection Presentation at Milk Studios in Los Angeles on February 20, 2015. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Tom Ford)

Acum câteva luni s-a spus că Revelionul din acest an va fi unul cu dublă semnificație pentru actorul britanic, Jason Statham. "În timp ce toată lumea va sărbători trecerea dintre ani, Jason va celebra nunta sa". Totuși, iubita lui este de altă părere și nu se grăbește să se mărite cu unul dintre cei mai atrăgători bărbați din lume.

Burberry "London In Los Angeles" Event - Arrivals

foto Guliver / Getty Images

Cei doi s-au logodit în 2016 și plănuiau să se căsătorească anul trecut, însă au amânat nunta pentru că Rosie a rămas însărcinată. Fiul cuplului, Jack Oscar Statham s-a născut pe 24 iunie 2017. Rosie Huntington-Whiteley a declarat că nunta ei cu Jason nu este o prioritate și că mai poate să aștepte. 

Premiere Of Summit Entertainment's "Mechanic: Resurrection" - Arrivals

foto Guliver / Getty Images

 "Totul va fi la timpul potrivit. Amândoi ne-am concentrat pe cariere, dar am vorbit Și despre nuntă. Nu este o prioritate uriaşă pentru noi, acum suntem atât de fericiţi. Cred că ar fi amuzant să facem asta când băieţelul nostru va mai creşte puţin. Aşa va fi şi el implicat la nunta noastră", a declarat Rosie, conform People.

"Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala - Arrivals

foto Guliver / Getty Images

Înainte de a o cunoaște pe Rosie, actorul britanic a avut o relaţie de şapte ani cu modelul Kelly Brook, de care s-a despărţit în 2004. Rosie Huntington-Whiteley este printre cele mai celebre top-modele în acest moment. În 2016 şi 2017, ea s-a situat pe locul al cincilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume. Difrența de vârstă dintre Jason Staham și Rosie Huntington-Whiteley este de 20 de ani în favoarea actorului.

Top citite
01 lino golden (1)
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
05 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”

Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”

Tish Cyrus s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, în cadrul unei ceremonii discrete, în august 2023. Fiica ei, Noah Cyrus, a fost absentă în ziua cea mare, pe fondul scandalului că fosta soție a lui Billy Ray Cyrus i-ar fi „furat” partenerul mezinei sale. 

What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală