Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Kristen Stewart a vorbit despre Robert Pattinson şi seria Twilight. "M-au făcut cine sunt acum"

kristen-stewart-robeert-pattinson-splash

Kristen Stewart recunoaşte că apariţia în filmele din seria Twilight a făcut-o celebră şi că este norocoasă că a ajuns să facă parte din această franciză-mamut. "Fiecare parte pe care am jucat-o m-a transformat într-un mod atât de semnificativ ... Știu din perspectiva unui outsider că ați putea avea ceva de spus despre asta, dar eu o privesc ca pe orice altceva în care am investit și am iubit cu adevărat. Și am fost norocoasă că am avut acea experiență. Am primit multe de la ea și m-am făcut cine sunt", a declarat Kristen Stewart.

kristen-stewart-splash

foto Splash

Actriţa a vorbit şi de relaţia intimă pe care a avut-o cu colegul de pe platoul de filmare, Robert Pattinson. Ea a spus că Robert a protejat-o excesiv de lumea înconjurătoare. Robert a afirmat că viaţa sa e mai puţin stresantă după ce a încheiat filmările seriei Twilight, în 2012. El a recunoscut că nu mai este sub controlul şi presiunea pe care le exercitau producătorii și că acum este capabil să facă alegeri mai bune pentru cariera sa.

robert-pattinson-kristen-stewart-splash

foto Splash

Kristen a adăugat că şi ea simte aceleaşi lucruri. "Din punctul de vedere al muncii pe care o fac acum, ma simt mai cinstită și mai autentică. Am fost tratată ca o pasăre care trebuia protejată de lumea exterioară și am urât asta. Îmi place să fiu în jurul meu oameni care sunt dispuși să-mi spună ce cred cu adevărat."

MAI CITEŞTE: Kristen Stewart, ţinută surprinzătoare la ELLE Women! A recunoscut că este bisexuală

Top citite
01 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nu exclude să se căsătorească din nou. „Sunt o romantică”
02 antonia
Avalan și Antonia prezintă "Take Me Somewhere", imnul oficial SAGA Festival
03 NEW_SAGA_2021_LINEUP_square
Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci vin în septembrie la SAGA Music Festival
04 VIZUAL TV 1000 The Art of War
Recomandarea zilei de la TV 1000: "Arta războiului"
05 The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 - Madrid Photocall
Vești bune pentru fani. Stephenie Meyer va publica o nouă carte "Twilight"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
56th New York Film Festival - "High Life" - Arrivals
Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat în viață. Ce trăsături i-au asigurat primul loc în top

Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat din lume în urma unor măsurători care se raportează la Secțiunea de Aur definită încă din timpul Greciei Antice de artiștii vremii. Actorul britanic în vârstă de 33 de ani a obținut un procent de 92,15 al perfecțiunii fizice - cel mai mare scor al topului.

Jury Photocall - The 71st Annual Cannes Film Festival
Kristen Stewart a renunțat la sprâncene. 7 look-uri îndrăznețe pe care actrița le-a încercat în ultimii ani

DC Comics Exhibition: Dawn Of Super Heroes Launches At The o2
Următorul BATMAN. Actorul cu cele mai mari șanse să preia faimosul rol

Robert Pattinson, starul din "Twilight", are toate șansele să devină Batman în următorul film al lui Matt Reeves, scrie insider.com. Potrivit unor surse citate de Variety, Pattison ar fi primit rolul principal în viitorul film Batman care va avea premiera în iunie 2021.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!