Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Kate Middleton, în postura de mămică grijulie. Cum a impesionat într-o rochie bleu, accesibilă

Royal Wedding - Carriage Procession To Buckingham Palace And Departures
LONDON, ENGLAND - APRIL 29: TRH Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge smile following their marriage at Westminster Abbey on April 29, 2011 in London, England. The marriage of the second in line to the British throne was led by the Archbishop of Canterbury and was attended by 1900 guests, including foreign Royal family members and heads of state. Thousands of well-wishers from around the world have also flocked to London to witness the spectacle and pageantry of the Royal Wedding. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

De fiecare dată când soția Prințului William poartă un articol vestimentar accesibil, vânzările produsului respectiv cresc subit. Așa se va întâmpla, probabil, și cu rochia bleu, de vară, marca Zara, pe care Kate a îmbrăcat-o a cel mai recent meci de polo al soțului ei.

Cu zâmbetul pe buze și pregătită să aibă grijă de Prințul George și Prințesa Charlotte, Ducesa de Cambridge a etalat un look relaxat, care a cucerit internetul.



Bineînțeles, ochii au fost îndreptați și către cei doi moștenitori ai coroanei regale, care au încântat la rândul lor în cămașa și pantalonasi scurți, respectiv o rochiță roz cu imprimeu.

Deși la prima vedere alegerea hainelor potrivite pentru Kate (și, mai nou Meghan) poate părea una simplă, în spatele aparițiilor impecabile stau ore întregi de muncă în care stilistii aleg ținutele ideale.

La scurt timp de la căsătoria Ducesei de Cambridge cu William, pentru a se asigura că etalează aerul regal al Dianei, Regina i-a împrumutat-o pe stilista ei personală. Mai mult decât atât, tot de atunci Kate își contactează designerii preferați (Alexander Mcqueen, Alice Temperely și Angela Kelly) pentru a-i face ținute pe comandă.

Corespondentul Casei Regale pentru Daily Mail, Katie Nicholl, a dezvăluit nu o dată că Regina Mamă a avut un cuvânt important de spus în ceea ce privește garderoba pe care soția Prințului William o adoptă.



În general, Regina preferă articolele vestimentare cu tiv mai lung, rochiile cu mânecă și bijuteriile din colecția personală.

Top citite
01 Kate Middleton
Kate Middleton, criticată după reprezentația de la Eurovision 2023: „E evident că s-a prefăcut!”
02 FWRO
Primele fotografii oficiale cu Kate Middleton după nașterea celui de-al treilea copil
03 meghan-markle-kate-middleton
5 diferențe între Kate Middleton, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry
04 kate-middleton-printul-william-splash
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a dus la teatru îmbrăcată ca Elsa din "Frozen"
05 Royal Wedding - Carriage Procession To Buckingham Palace And Departures
Primele imagini cu burtica de gravidă a lui Kate Middleton. Cum arată Ducesa de Cambridge acum
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu