Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RITON - CHALE

Demi Moore, față-n față cu fiicele ei. Mărturisirile emoționante despre cum au perceput mariajul mamei lor cu Ashton Kutcher

Los Angeles Screening Of Anchor Bay Films'
HOLLYWOOD - AUGUST 03: (L-R) Actress Rumer Willis, actor Ashton Kutcher and wife Demi Moore arrive to the Los Angeles screening of Anchor Bay Entertainments' "Spread" held at ArcLight Hollywood Cinemas on August 3, 2009 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Anchor Bay)

La începutul verii, Demi Moore și-a lansat memoriile în cartea intitulată Inside Out. A vorbit deschis despre imaginea ei, despre carieră, despre mariajul cu Ashton Kutcher, despre sarcina pe care a pierdut-o și despre lupta cu dependența de alcool. 

Acum, invitată la talk show-ul soției lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, Red Table, Demi a vorbit despre dependența de Ashton și despre cum a început atunci să bea după 20 de ani de sobrietate. Alături de Moore au fost invitate și fiicele ei, Rumer (31 ani) și Tallulah Willis (25 ani) care au vorbit deschis pentru prima oară despre ce a însemnat pentru ele toată acea perioadă dificilă din viața mamei lor, când a fost căsătorită cu Ashton.

“Adicția, codependența - precum cea de Ashton—a fost probabil cea mai devastatoare din punct de vedere emoțional”, a mărturisit Demi Moore.

Demi și Ashton au divorțat în 2013, după opt ani de mariaj.  În timp ce se afla în vacanță cu Ashton, Demi își aduce aminte că el i-a spus, “Nu știu dacă alcoolismul este o problemă.Cred că este vorba despre moderație”.

Actrița spune acum că dorința ei “de a fi acea fată” a dus la recidivă: "Mi-am creat propria poveste, în care el voia pe cineva cu care să poată bea vin, cu care să facă tot felul de lucruri. Nu el este motivul pentru care am deschis acea ușă. Am vrut să fiu altcineva decât eram. Și practic astfel am renunțat la toată puterea mea..". Demi spune că "a încercat să se potrivească modelului de soție pe care el și-o dorea".

Tallulah Willis: "Soarele a apus și un monstru s-a instalat acolo"

Tallulah avea 9 ani când Demi a recidivat. Fiica actriței a explicat cum a fost pentru ea să locuiască în acea casă, în perioada respectivă. Era ca și cum "soarele a apus și un monstru s-a instalat acolo".

"Privind comportamentul ei cu Ashton, în acei ani, pentru că toată lumea plecase din casă și doar eu mai rămăsesem acolo.. m-am simțit uitată și am dezvoltat și hrănit o variantă în care ea nu mă iubea și chiar am crezut asta. Știu acum că mama mă iubește 100%, dar în acel moment eram rănită."

Rumer Willis: "Noi am avut impresia că nu mai suntem îndeajuns pentru ea"

La rândul ei, Rumer spune ca a fost supărată mult timp pentru ca simțea că ceva ce era al ei i-a fost luat.

"Cred că atunci când mama a vrut un alt copil si nu s-a mai întâmplat focusul a fost numai pe asta, iar noi am avut impresia că nu mai suntem îndeajuns pentru ea.".

"Unul dintre motivele pentru care m-am mutat de acolo, după ce ai pierdut sarcina, a fost acela ca nu înțelegeam de ce erai atât de disperată să ai alt copil. Nu am putut înțelege.", i-a mărturisit acum Rumer mamei ei.

"Mai târziu însă, când am văzut aceste poze, mi-am zis: Dumnezeule! Am văzut cât de avansată era sarcina și mi-am dat seama cât de insensibilă am fost. Niciodată nu am venit la tine să-ți spun: 'Îmi pare rău . Ești OK?'".

Demi a renunțat la alcool de aproape opt ani .

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 ashton, harry
Ashton Kutcher nu știa cine e Harry Styles, iar la o seară de karaoke a ținut să-i spună că e talentat: M-am simțit ca un ticălos
02 profimedia-0586494692
Demi Moore, apariție controversată la o prezentare de modă. Fanii, îngrijorați de fața "desfigurată" a actriței
03 Demi Moore. Foto: Profimedia
Demi Moore știe să atragă toate privirile și la 57 de ani. Cum a pozat pentru noua colecție de lenjerie intimă a Rihannei
04 The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Demi Moore s-a transformat total pentru cel mai nou rol. Ce look a abordat actrița
05 Comedy Central Roast Of Bruce Willis - Red Carpet
Demi Moore, către Bruce Willis: „Copiii sunt atât de norocoși că te au”. Cum a pozat cea mai modernă familie de la Hollywood
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Established Jewelry By Nikki Erwin Launch Party Hosted By Erin & Sara Foster
Fiica cea mică a lui Demi Moore nu a vorbit cu mama sa trei ani de zile. Dezvăluiri despre relația complicată cu starul din "Ghost"

Într-o postare pe Instagram, Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, a făcut dezvăluiri despre perioada de aproape trei ani în care nu a vorbit cu mama sa.

17th Annual A Great Night In Harlem
Bruce Willis s-a reîntâlnit cu soția sa. Emma s-a mutat în aceeași casă cu Demi Moore și actorul din "Greu de ucis". VIDEO

Bruce Willis s-a reîntâlnit în sfârșit cu soția sa, Emma Heming Willis, și cele două fiice ale lor, Evelyn Penn (6 ani) și Mabel Ray (8  ani). Acestea au venit în Idaho pentru a locui în carantină cu el și Demi Moore.

Demi Moore, Bruce Willis
Scout Willis a dezvăluit motivul pentru care părinții ei, Bruce Willis și Demi Moore, locuiesc în aceeași casă în această perioadă

De mai bine de o lună de zile, Bruce Willis locuiește în Idaho, împreună cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor, chiar în casa în care a trăit alături de fosta soție până la divorț. Mulți fani s-au întrebat pe rețelele de socializare de ce acest aranjament și cum de starul din "Greu de ucis" nu stă cu actuala soție în această perioadă de izolare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală