Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Decizie surprinzătoare. Fosta soție a lui Elton John a deschis o acțiune în justiție contra artistului

92nd Annual Academy Awards - Show
Elton John, în 2020, concert în Hollywood, California. Getty Images

Nu se cunoaște motivul pentru care femeia a luat această decizie care a surprins pe mai toată lumea. De când s-au despărțit, Renate a stat departe de ochii publicului și nu a vrut să comenteze niciodată relația lor.

De obicei, aceste ordine sunt cerute pentru a opri publicarea unor materiale sau în chestiuni legate de viața privată.

Blauel, inginer de sunet, l-a întâlnit pe Sir Elton în 1983, pe când el înregistra la studio albumul „Too Low for Zero”.

S-au căsătorit într-o ceremonie tradițională, în biserica St Mark din Sydney, de Valentine's Day, în 1984. Elton avea 36 de ani și cei doi se aflau în Australia pentru turneul „Too Low For Zero”. S-au despărțit în 1988, în perioada în care Elton John și-a anunțat orientarea sexuală. 

Elton John și Renate Blauel  la nunta lor, în 1984

14 februarie 1984: Elton John și Renate Blauel, la biserica St. Mark. Foto: Patrick Riviere/Getty Images

După ce s-au separat, Blauel a stat departe de ochii publicului și a refuzat de nenumărate ori să comenteze despre relația cu Elton. 

Au fost multe dezvăluiri la acea perioadă care sigur au deranjat-o pe Baluel. Gary Clarke, de exemplu, a povestit că s-a bucurat de o aventură în trei cu Elton chiar cu două zile înainte ca artistul să o invite pe Blauel la un restaurant indian din Sydney și să o ceară de soție. Nunta a fost aranjată în doar cinci zile și, surprinzător, Clarke a mers cu Blauel la cumpărături pentru a o ajuta să-și găseasca o rochie de mireasă.

La petrecere au participat Olivia Newton-John, starul din tenis John McEnroe și fostul iubit al lui Elton, John Reid.

Căsătoria cu Blauel i-a surprins pe mulți dintre prietenii lui Elton, care bănuiau deja că artistul are o cu totul altă orientare sexuală.

Iată ce transmitea Elton, în 2017, pe Instagram. „Acum mulți ani, am ales Australia pentru nunta mea cu o femeie minunată pentru care am avut multă dragoste și admirație. Mi-am dorit mai mult ca orice să fiu un soț bun, dar am negat cine eram de fapt, iar asta i-a provocat durere soției mele, iar mie multe regrete și o vină uriașă”.

„Să meriți dragostea cuiva înseamnă să fii îndeajuns de curajos și sincer cu tine și cu partenerul tău”.

În autogiografia din 2019, Elton a vorbit din nou despre durerea pe care a simțit-o după ce s-a despărțit de Blauel, încercând să-și accepte orientarea sexuală. 

„Am frânt inima unei persoane pe care am iubit-o și care m-a iubit necondiționat. În ciuda durerii, nu au fost ostilități între noi. Mulți ani după aceea, de câte ori se întâmpla ceva cu mine, presa suna la ușa ei, căutând ca ea să mă discrediteze, dar nu a făcut-o niciodată, le spunea mereu să o lase în pace”.

Motivul pentru care Elton a vrut să se căsătorească a rămas multă vreme un mister, dar mai târziu a recunoscut că lupta cu dependența de alcool și droguri.

În 2007, mărturisea: „Un dependent de droguri gândește așa: ''Am avut atâția iubiți și nu m-au făcut fericit, așa că-mi voi lua o soție  –și totul se va schimba în viața mea''. Și am iubit-o pe Renate. Este o femeie fantastică. Chiar am iubit-o. Dar știi, este unul dintre cele mai mari regrete din viața mea că am rănit-o pe ea”.

După despărțire s-au mai văzut foarte rar. Când gemenii lui Elton s-au născut, el a invitat-o pe fosta soție să-i cunoască, însă aceasta a refuzat, starul pop spunând atunci că-i respectă decizia.

Interesul pentru mariajul lor a crescut anul trecut, după ce Elton a vorbit despre fosta sa căsnicie în biografia proaspăt lansată, „Rocketman”, în care rolul ei a fost jucat de Celinde Schoenmaker.

Elton John este căsătorit din 2004 cu David Furnish.

Top citite
01 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
02 Elton John
Ce este EGOT, performanța atinsă de Elton John. Britanicul este al 19-lea artist care ajunge la acest obiectiv
03 Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA
Elton John a petrecut o noapte la spital după ce a alunecat în vila sa din Franţa
04 britney, elton
Prima piesă a lui Britney Spears după mulţi ani. Elton John şi vedeta pop îşi vor uni forţele pentru un nou cântec
05 elton britney
Elton John şi Britney Spears vor lansa o versiune inedită a piesei „Tiny Dancer”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA
Elton John, în scaun cu rotile, înainte de concertul dedicat Jubileului de platină al reginei Elisabeta a-II-a

Imagini rare cu Elton John au fost surprinse recent de fotografi. Starul în vârstă de 75 de ani este împins într-un scaun cu rotile, cu doar câteva zile înainte de spectacolul său dedicat jubileului de platină al reginei Elisabeta a II-a.

lady gaga si elton john
Ce mari și chipeși s-au făcut băieții lui Elton John! Au apărut de mână cu nașa lor celebră, Lady Gaga, la un eveniment

Frumoși, zâmbitori și eleganți-așa s-au prezentat cei doi băieți ai lui Elton John și ai soțului acestuia, David Furnish, la un eveniment ținut în seara Oscarurilor chiar de fundația celebrului lor tată.

Elton John
Avionul privat al lui Elton John, forţat de o defecţiune tehnică să aterizeze de urgenţă. Artistul a trecut prin momente dificile

Elton John a trecut prin emoții uriașe după ce avionul său privat, la bordul căruia se afla și care urma să-l ducă la New York, pentru a susține un concert, a suferit o defecțiune tehnică, iar piloții au decis să aterizeze de urgență.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...