Bucuresti | 102,8FM MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Dakota Johnson şi Chris Martin, primele imagini împreună!

chris-martin-dakota-johnson-header-splash

Dakota Johnson, actriţa din seria Fifty Shades, se pregăteşte de lansarea ultimelei pelicule, Fifty Shades Freed, care va avea loc în România pe 9 februarie, cu cinci zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

dakota-johnson-jeep-chris-martin

foto Splash

Dakota şi Chris Martin au fost pentru prima dată fotografiaţi împreună, după zvonurile de la finalul anului trecut, cum că ar forma un cuplu.

dakota-johnson-cover-splash

foto Splash

Ei au venit la restaurantul Solo House cu Jeep-ul lui Chris Martin. Dakota şi-a acoperit faţa pentru a nu fi recunoscută, dar nu prea i-a reuşit în momentul când au ajuns în locaţia respectivă. Chris Martin nu a fost aşa de stresat. El a zâmbit permanent, deşi ştia că paparazzii sunt pe urmele lor. 

chris-matin-splash

foto Splash

Cei doi au intrat repede în atmosfera relaxată şi s-au comportat ceva mai natural. Ba chiar, au zâmbit mai tot timpul. 

chris-martin-dakota-johnson-malibu-splash

foto Splash

Zvonurile privind o relaţie între Chris şi Dakota au apărut în octombrie 2017, când cei doi au luat masa în Los Angeles. În luna noiembrie, actriţa fost prezentă la concertul trupei Coldplay din Argentina. În decembrie, Chris şi Dakota au fost surprinşi la Paris, unde au stat câteva zile.

chris-marin-dakota-johnson-malibu-restaurant-splash

foto Splash

Totuşi, actriţa şi-a petrecut sărbătorile de iarbă, la schi, în Aspen, Colorado, alături de părinţii ei, actorii Melanie Griffith şi Don Johnson. 

MAI CITEŞTE: Fifty Shades Freed | 5 schimbări majore care te aşteaptă în ultimul film al trilogiei

Top citite
01 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
02 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
03 Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram
Theo Rose, imagini duioase cu fiul ei, din primele lui momente de viață. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul
04 Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin mănâncă o singură dată pe zi după ce a văzut cum arată Bruce Springsteen la 73 de ani
05 Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin de la Coldplay, criticat pentru cum s-a îmbrăcat la premiile Grammy: "Parcă e un puști de la o grădiniță privată"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Coldplay in concert at the Palladium, Los Angeles, USA - 20 Jan 2020
Chris Martin a cerut ordin de protecție, după ce a fost hărțuit de o fană. Femeia a încercat de multe ori să intre în casa artistului

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cerut un ordin de protecție, după ce o fană înfocată l-a hărțuit. Artistul a explicat că femeia crede că este căsătorită cu el și continuă să încerce să intre în casa lui, crezând că acolo locuiește și ea. 

Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay amână mai multe concerte după ce Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Coldplay a amânat mai multe spectacole programate în Brazilia, după ce Chris Martin s-a îmbolnăvit. Solistul în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticat cu o gravă infecție la plămâni, scrie Just Jared.

Chris Martin/ Profimedia
Dakota Johnson este motivul pentru care trupa Coldplay și-a făcut concertele mai incluzive pentru fani: „Cel mai frumos cadou”

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a dezvăluit faptul că iubita sa, actrița Dakota Johnson, i-a ajutat mult pe el și pe membrii trupei sale, să facă atât muzica lor, cât și concertele, mult mai incluzive pentru fani. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil