Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR (NEW PW)

Cum a fost fotografiat Will Smith, după ce un tânăr cântăreț a declarat că a avut o aventură cu soția actorului

Premiere Of Warner Bros. Pictures'
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Actor Will Smith attends the Warner Bros. Pictures' "Focus" premiere at TCL Chinese Theatre on February 24, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Reprezentanții actorului din „Independence Day” au anunțat că informațiile apărute sunt greșite, neadevărate.

EXCLUSIVE: PREMIUM EXCLUSIVE: A Carefree Will Smith Enjoys A Relaxing Round Of Golf Amid Jada Pinkett Toyboy Drama.

Will Smith. Foto: SPLASH / MEGA BYLINE/ PROFIMEDIA

Jada (48 ani) a declarat la rândul ei că nimic din toate acestea nu este adevărat, după ce Alsina a afirmat că i-a cerut permisiunea lui Will Smith (51 ani) pentru a avea o aventură cu soția acestuia.

Jada a negat anterior și zvonurile potrivit cărora ea și Will s-ar afla într-un mariaj deschis și a spus că nu vor divorța niciodată. Cei doi sunt căsătoriți din 1997 si au împreună doi copii - Jaden (21 ani) și Willow (19 ani). Will mai are un fiu, Trey (27 de ani), din relația cu Sheree Zampino.

Premiere Of Disney's "Aladdin" - Red Carpet

Jada Pinkett Smith și Will Smith la premiera "Aladdin" în mai 2019, în Los Angeles, California. Foto: Kevin Winter/Getty Images

August a declarat la The Breakfast Club cu Angela Yee că a fost îndrăgostit de soția lui Smith. Mai mult, tânărul bărbat a susținut că a vorbit cu Will despre asta: ”Am stat la o discuție cu Will, în urma transformării mariajului lor într-un parteneriat pe viață… și mi-a dat acordul lui”.

Potrivit Page Six, a fost fiul soților Smith, Jaden, cel care i-a prezentat-o pe mama sa lui August în 2015.

Alsina a mai povestit că el și Jada au devenit foarte apropiați și că a mers în vacanță cu familia Smith în Hawaii un an mai târziu și chiar au participat împreună la 2017 BET Awards: „M-am dăruit total acestei relații ani de zile și am iubit-o cu adevărat și foarte, foarte mult și îi port în continuare atâta dragoste....Am fost devotat și am oferit atât de mult, încât acum, dacă aș muri, aș fi ok cu asta, știind că m-am dăruit cuiva în acest fel”.

Artistul nu a specificat exact când și cât a durat relația cu Jada.

August își promovează acum noul album The Product III:stateofEMERGEncy.

„Contrar a ceea ce cred oamenii, nu sunt o persoană care să facă probleme. Nu-mi place drama”, a spus cântărețul. „Îi iubesc pe oamenii aceștia [Smith], sunt ca familia mea. Nu am nimic rău de spus despre ei. Sunt oameni buni și frumoși”, a mai adăugat el. 

 

Top citite
01 Jada Pinkett Smith revealed today that she was a drug dealer when she met Tupac Shakur on Sirius XM
Jada Pinkett Smith îl numește pe Tupac „sufletul ei pereche”. Ce fel de relație a existat între ea și regretatul rapper
02 Beyonce on social media
Beyonce lansează piesa „Be Alive” în trailerul pentru filmul „King Richard” cu Will Smith în rolul principal
03 Will Smith, Jada Pinkett Smith
Soția lui Will Smith și fiica sa, dezvăluiri intime: Am fost atrase de femei în trecut
04 Will Smith, Jada Pinkett Smith
Will și Jada Pinkett Smith împart o casă de 42 de milioane de dolari. Cum arată spectaculoasa reședință a celor doi
05 Will Smith, Jada Pinkett Smith
Care e acum relația dintre Jada Pinkett și Will Smith, după ce soția actorului și-a admis infidelitatea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paramount Pictures' Premiere Of "Gemini Man" - Arrivals
Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, recunoaște aventura cu rapperul August Alsina

Jada Pinkett Smith a recunoscut în fața lui Will Smith că a avut o aventură cu rapper-ul August Alsina. Mărturisirea vine după ce cuplul a negat dezvăluirile tânărului artist, la începutul lunii, când acesta a vorbit despre dragostea sa pentru actrița de 48 de ani și a afirmat că a fost chiar Will cel care i-a dat binecuvântarea pentru a avea o aventură cu soția sa.

Premiere Of Disney's "Aladdin" - Arrivals
Will Smith a ținut să-i cunoască pe acești puști, după ce gestul lor a devenit viral, iar reacția lor e fantastică

Will Smith le-a făcut o surpriză incredibilă unor puști de liceu când a apărut în studio la EllenDeGeneres.

Premiere Of Disney's "Aladdin" - Arrivals
Ce familie frumoasă are Will Smith! Fiica actorului a atras toate privirile la premiera filmului Aladdin

Will Smith și Jada sunt căsătoriți de peste 20 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi și-au făcut apariția săptămâna aceasta la premiera filmului Aladinn, în Los Angeles.   

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”