Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SMILEY - am bani de dat

Cine este și cum arată Renee Bargh, tânăra despre care se spune că ar fi noua iubită a lui Brad Pitt | Galerie foto

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt attends the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721313 (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Renee Bargh este celebră în Australia. Este corespondent pentru Extra în SUA, gazda The Voice Australia și este nelipsită de pe covorul roșu unde ia interviuri starurilor de la Hollywood.

Bargh are 33 de ani și este din Queensland. Lucrează în televiziune, în Australia, din 2006. Și-a dorit inițial să fie pop star, a făcut parte din trupa Girlband, iar ea și colegele sale au avut chiar și un reality show despre grupul lor cu același nume. Girlband a lansat numeroase single-uri în Australia și a mers în turnee până în 2007, când Bargh a ales televiziunea în locul muzicii.

În 2007, a găzduit National Bingo Night din Australia, iar asta i-a adus un job ca prezentatoare a Surfari, în 2008. A prezentat apoi Next Top Model Australia și numeroase showuri muzicale.  În 2012 a devenit corespondent Extra TV in SUA. Apoi a fost numită și gazda The Voice Australia.

În ultima perioada și-a împărțit timpul între joburile din LA si Australia.

Galerie foto

Renee Bargh și Brad Pitt

Dupa ce a fost surprinsă discutând cu Pitt la SAG Awards, tânăra a dezvăluit: "Cred că am mereu fluturi în stomac când Brad Pitt este prin preajmă  — Sunt și eu om. Sunt întotdeauna emoționată și agitată când vorbesc cu el, îi simți prezența înainte de a-l vedea."

Pitt a fost fotografiat in ianuarie făcându-i cu ochiul de mai multe ori, iar surse apropiate lui Bargh spun că actorul a vorbit cu ea mai mult decât o face de obicei cu alți reporteri pe covorul roșu.

",Niciodată nu este atât de deschis pe covorul roșu, nu așa cum a fost în fața lui Renee... faptul că a vorbit atât de mult cu ea dovedește că l-a impresionat și i-a atras atenția", a declarat o sursă. "Ea a fost cea care a pus capăt interviului, și nu invers, iar asta nu se întâmplă mai niciodată".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceleași surse apropiate ei susțin că cei doi vorbesc via FaceTime când Renee revine în Australia pentru filmările The Voice.

Nu este însă prima dată când apar informații că Renne ar avea o relatie cu o vedetă de la Hollywood. S-a scris la un moment dat că s-ar întâlni cu Tom Cruise, însă chiar ea a negat mai târziu informațiile. 

Despre Brad Pitt se știa până mai de curând că este foarte apropiat de actrița Alia Shawkat (25 de ani), starul din Arrested Development. Cei doi locuiesc foarte aproape unul de celălalt, iar în perioada pandemiei ea l-a vizitat des. De asemenea, au fost fotografiați de mai multe ori împreună, la restaurant sau bar. 

 

Top citite
01 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Brad Pitt reacționează după ce Shania Twain i-a înlocuit numele cu al lui Ryan Reynolds în „That Don’t Impress Me Much”
02 "Ad Astra" Red Carpet Arrivals - The 76th Venice Film Festival
Brad Pitt intră în industria muzicală. Cu ce producător renumit va face echipă
03 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Cum a cunoscut-o Brad Pitt pe iubita sa. Starul, fascinat de frumusețea ei
04 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Cine este frumoasa tânără cu care Brad Pitt a venit în Franța. „Se sărutau, iar actorul era foarte atent cu ea”
05 brad-pitt-2017
Femeia misterioasă cu care a fost pozat Brad Pitt după ce s-a zvonit că se împacă cu Jennifer Aniston
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
92nd Annual Academy Awards - Show
S-a aflat cine a fost partenera lui Brad Pitt la gala Oscar 2020. FOTO, VIDEO

Brad Pitt a venit însoțit la premiile Oscar 2020, și nu, nu este vorba de mama sa. 

56th New York Film Festival - "High Life" - Arrivals
Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat în viață. Ce trăsături i-au asigurat primul loc în top

Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipeș bărbat din lume în urma unor măsurători care se raportează la Secțiunea de Aur definită încă din timpul Greciei Antice de artiștii vremii. Actorul britanic în vârstă de 33 de ani a obținut un procent de 92,15 al perfecțiunii fizice - cel mai mare scor al topului.

84th Annual Academy Awards - Arrivals
Surpriza pe care Angelina Jolie i-a făcut-o lui Brad Pitt de ziua lui. A fost cea mai mare dorință a actorului

Brad Pitt a împlinit 56 de ani pe 18 decembrie, iar ziua de naștere și-a petrecut-o alături de copiii săi mai mici, Shiloh, Knox si Vivienne, potrivit E! News, scrie Daily Mail. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”