Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ANDIA - OFF40 - DE LA DELA

Brooklyn Beckham şi-a făcut un tatuaj de care Man. United şi David Beckham ar fi mândri

david-beckham-fotografie-brooklyn-beckham

Brooklyn are o relaţie specială cu tatăl său, David Beckham. Perioada petrecută de David în tricoul lui Manchester United a fost una magică. Între 1992 şi 2003,  David Robert Joseph Beckham a strâns 265 de meciuri şi 62 de goluri pentru "Diavoli".

Brooklyn şi-a tatuat pe mână numărul făcut celebru de tatăl său la Manchester United. Este vorba de 7.

Brooklyn calcă pe urmele tatălui său, dar nu la fotbal, ci la tatuaje. 

Numai în ultimele 5 luni şi-a "bătut" 7 tatuaje.

Top citite
01 ruby
Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release
Britney Spears, prima reacție după ce fanii au speculat pe seama noului tatuaj: ”Nu are nicio legătură cu vreun fost iubit!”
03 Inna
Detaliul pe care l-au obervat fanii în ultima fotografie a Innei: „Acela e un nou tatuaj?”
04 adele
Adele și-a expus un tatuaj nemaivăzut până acum. Ce desen și-a făcut artista pe spate
05 Lidia Buble/ Sursă: Instagram
Lidia Buble le-a arătat fanilor tatuajul de pe spate într-o ținută inedită. Fanii au reacționat imediat: „Regina supremă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
N-ai mai văzut-o așa pe Delia! Solista a îmbrăcat cel mai scurt tricou și a pozat într-o ipostază îndrăzneață

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai respectate și iubite artiste de la noi. Energică și creativă, solista face mereu show pe scenă, însă nici în afara ei nu dezamăgește.

Catalina Grama -Jojo și Paul Ipate
Jojo, apostrofată de fani după ce și-a tatuat o fotografie cu ea și cu Paul Ipate pe braț: ”Să vezi ce o să-ți mai placă de la 50 de ani în sus!”

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Paul Ipate, iar acum, cu câteva luni înainte de a împlini șapte ani de relație, aceasta și-a tatuat pe braț o fotografie cu omul iubit.

dorian popa si chelutu
Dorian Popa, tatuaj bizar cu Cheluţu și logo-ul youtube într-o zonă sensibilă. Cum au reacționat fanii: "Nu esti sănătos!"

Dorian Popa și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu un tatuaj neobișnuit cu câinele lui, Cheluţu, într-o zonă delicată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală