Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Angelina Jolie, primul pictorial după divorțul de Brad Pitt: "A fost cea mai grea perioadă" (FOTO)

angelina1

Actrița s-a lăsat fotografiată de unii dintre cei mai cunoscuți fotografi și a vorbit, în premieră, despre lucrurile care au dus la separarea de Brad.

Credit foto Mert Alas, Marcus Piggott, pentru revista Vanity Fair 
Angelina Jolie (42 de ani) a mărturisit că lucrurile s-au înrăutățit în relația lor în vara anului 2016, iar de atunci și până în prezent a traversat o perioadă foarte dificilă.

Jolie a povestit și că a suferit de paralizie facială în perioada de după separare:„Nu ştiu dacă a fost din cauza apropierii menopauzei sau pur şi simplu a fost pe sistem nervos, din cauza perioadei atât de grele. Uneori, femeile se pun pe ultimul loc în familie, până când constată că le este afectată sănătatea!”

După ce a depus actele de divorț, Angelina Jolie a locuit alături de copii în chirie, pentru ca mai apoi să cumpere un conac în valoare de 25 de milioane de dolari, pentru că avea nevoie de un loc extrem de spațios pentru familia numeroasă, dar și nevoie de intimitate.

credit foto Vanity Fair/septembrie 2017

"A fost un salt mare pentru noi și noi toți încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca, ca o familie. După despărțire m-am simțit exact ca o femeie casnică, o femeie care spală vasele, are grijă să curețe după câine și să citească povești la culcare copiilor", a declarat  Angelina, mărturisind, totodată, că a devenit mult mai pricepută la aceste treburi.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii: Maddox, 15; Pax, 13; Shiloh, 11; Zahara, 12 și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 9 ani.

MAI CITEŞTE: Brad Pitt a spus tot despre divorţ şi dependenţa de alcool

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
02 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
03 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
04 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
05 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"

Pentru CRBL și soția lui, Elena, dragostea a durat aproape 16 ani. După nunta fabuloasă făcută în toamna lui 2008, cei doi au devenit părinții unei fetițe care astăzi e adolescentă și are 13 ani. Au crescut împreună și profesional, și în cuplu, dar iată că Elena și CRBL au anunțat că divorțează, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale
Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

Gene Hackman și soția lui, prima apariție publică din ultimii 21 de ani. Actorul de 94 de ani, extrem de fericit la brațul partenerei sale

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”
Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

Momentul emoționant când un bivol salvează o broască țestoasă răsturnată: „Am plâns”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”