Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Adele şi Rita Ora, ajutor pentru locatarii afectați de incendiul de la Grenfell Tower

declaratia-care-a-suparat-milioane-de-fani-adele-e-cam-grasa-cum-incearca-autorul-acum-sa-se-scuze


"Acesta este cartierul meu şi nu pot să cred că se întâmplă asta. Rugăciunile mele merg către toţi cei implicaţi, inima mi-a luat-o razna. Obişnuiam să mă joc în acel bloc - vreau să fac orice pentru a ajuta.", a scris Rita Ora pe Instagram.

Rita a ajutat la strângerea a numeroși saci cu provizii pentru familiile afectate de incendiu.
"Sunt şocată şi devastată de această veste teribilă. Gândurile mele merg către toţi cei afectaţi de această tragedie îngrozitoare din vestul Londrei.", a mai completat Rita, pe Twitter.

Totodată, Adele a fos surprinsă participând la o rugăciune pentru cei care şi-au pierdut viața în incendiu, îmbrățișându-i pe cei prezenți și încercând, cumva, să le aline durerea.

 

Top citite
01 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora gets her morning exercise, heading to a yoga class during her Easter weekend visit to Sydney, Australia.
Rita Ora s-a pregătit intens la sală, pentru plajă. Artista și-a etalat trupul sculptat, într-un costum de baie minuscul
02 The Fashion Awards 2023 Presented by Pandora - Arrivals
Rita Ora, dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei amoros. Cu ce artiști celebri s-a întâlnit până să-l cunoască pe Taika
03 Rita Ora
Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei
04 Rita Ora
Se bucură de succes, dar problemele nu o ocolesc. Rita Ora, mărturisiri neașteptate: „Mă confrunt cu anxietate!”
05 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rita Ora wears a white pant suit and white mules to The View in New York City
Rita Ora, abdomen sculptat și o bustieră ce-i vine turnată. Fanii adoră noua ei tunsoare: „Frumusețea ta e captivantă”

Rita Ora face furori pe Instagram. Artista le-a prezentat fanilor imagini din călătoria ei la New York, unde a participat la mai multe talk-show-uri și evenimente pentru a-și promova noul single.

Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 35 de ani, a fost protagonista unui moment stânjenitor, despre care a vorbit acum, explicând ce s-a întâmplat. De asemenea, ea a răspuns și acuzațiilor potrivit cărora și-ar fi mărit buzele.

Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024
Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă

Rita Ora a recurs la o schimbare de look. Artista și-a tuns părul, optând pentru un bob șic. Soția regizorului Taika Waititi a afișat noua tunsoare la un eveniment în New York City.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit