Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MARTIN GARRIX - WE ARE THE PEOPLE

Alina Ceușan a născut după un travaliu de 12 ore. Ce nume a ales pentru copilul ei

Street Style, Spring Summer 2019, Milan Fashion Week, Italy - 19 Sep 2018
Alina Ceusan. Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

”A născut Alinaaaa!!!”, a anunțat Carmen Grebenișan pe contul său de Instagram, în această dimineață, iar la scurt timp, Alina Ceușan a făcut publice primele imagini cu bebelușul.

”După 12 ore de travaliu, după o oră de împins și o operație de cezariană, vi-l prezint pe bebelușul Rock Tișa. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: «Deci ai fost tu tot acest timp, înăuntru»”, a scris blonda pe contul de socializare.

Galerie foto

Alina Ceușan a anunțat că este însărcinată în luna februarie, când a făcut public un filmuleț emoționat. De atunci, ea și-a ținut fanii la curent cu toată evoluția sarcinii. Ba mai mult, ieri a făcut publice imagini cu ultima zi de sarcină.

Alina Ceușan spera să nască natural

Bloggerița celebră a născut prin cezariană, această decizie fiind luată din punct de vedere medical. În timpuul sarcinii, însă, ea a dezvăluit că și-ar dori să nască natural.

O să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, spunea aceasta în luna iunie.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 theo rose si anghel damian
Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său. Theo Rose a dezvăluit totul: „M-­a ținut de mână tot timpul”
02 'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022
Rihanna a născut în secret. Cântăreața a adus pe lume un băiat, al doilea copil cu rapperul A$AP Rocky
03 theo rose
Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos. Primele declarații ale artistei: „E aici! E superb”
04 Rihanna
Rihanna, într-o rochie furou, cu un decolteu imposibil de ignorat, la câteva luni de când a născut
05 Katy Perry a felicitat-o pe Rihanna pentru nașterea primului ei copil
Katy Perry a felicitat-o pe Rihanna pentru nașterea primului ei copil: ”E o perioadă magică!” Cum se descurcă artista în noul rol
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
nicole-cherry-instagram
Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”

Nicole Cherry și-a surprins fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Artista s-a recuperat foarte repede după ce a născut, iar urmăritorii ei s-au întrebat cum de slăbit atât de mult. 

Usher a devenit tată pentru a doua oară
Usher a devenit tată în secret. Iubita lui a născut al doilea copil, iar cei doi au ales să-i pună un nume extrem de rar

Usher, celebrul cântăreț în vârstă de 42 de ani și iubita lui, Jenn Goicoechea, sunt în culmea fericirii, întrucât cel de-al doilea copil al lor a venit pe lume de curând.

CFDA Fashion Awards - Arrivals
Emily Ratajkowski a născut. Modelul, mesaj emoționant după ce a devenit mamă: ”Sly a venit pe lume în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață!”

Emily Ratajkowski, celebrul model în vârstă de 29 de ani și soțul ei, Sebastian Bear-McClard, au devenit părinți. Modelul a născut pe 8 martie, iar acum a făcut publică o imagine cu bebelușul ei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani