Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RAY DALTON - ALL WE GOT

Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Cum arată artista la 7 luni după ce a născut: „Pur și simplu nu i-a păsat”

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding

Ellie Goulding s-a bucurat de o zi însorită pe plajă cu soțul ei, Caspar Jopling și fiul lor, ce poartă numele Arthur. Artista și-a arătat corpul la șapte luni după ce a născut. 

Ellie Goulding este o mămică fericită. Celebra artistă a petrecut timp de cailitate alături de soțul ei și de fiul lor în vârstă de șapte luni. Cei trei au mers pe o placă din Miami, Florida, unde s-au bucurat de razele soarelui și de briza răcoritoare a mării. 

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, s-a îmbrăcat foarte lejer pentru această zi, având un pulover crem și pantaloni scurți asortați. Aceasta și-a lăsat părul desfăcut și a purtat tot timpul o pereche e ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de lumină. Soțul acesteia, Caspar, în vârstă de 29 de ani, a purtat un tricou bleumarin și pantaloni scurți asortați și a folosit un prosop înfășurat în jurul taliei atunci când s-au plimbat pe plajă. Micuțul Arthur a fost îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți cu dungi roșii și albe și o bonetă albastru cu alb. 

Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Profimedia

Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Profimedia

Citește și: INNA cântă despre iubirea sinceră și profundă în piesa "De dragul tău" din cadrul The Session

Dealerul de artă a împărtășit și o fotografie pe contul său de Instagram cu cei trei, iar în imaginea respectivă aceștia stau cu spatele la cameră, în timp ce s-au așezat lângă țărm și au admirat priveliștea uluitoare. 

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au căsătorit în 2019, iar la începutul anului 2021 l-au avut pe micuțul Arthur, pe care îl țin departe de lumina reflectoarelor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ellie Goulding nu s-a ferit să-și arate corpul la doar 7 luni după ce a născut. Artista este cunoscută pentru faptul că nu ține cont de aspectul fizic și că important este să se simtă bine în pielea ei. Chiar luna trecută, Ellie a vorbit despre modul în care și-a îmbrățișat silueta de după naștere. 

Ellie Goulding: „Pur și simplu nu mi-a păsat”

Ellie Goulding a declarat într-un podcast că „pur și simplu nu i-a păsat” că „burta ei se întindea” după ce și-a întâmpinat băiețelul, în timp ce a vorbit despre călătoria ei de acceptare de sine și despre cum și-a depășit dependența de exerciții fizice.

Artista a vorbit și despre provocarea de a reveni la muncă la trei săptămâni după naștere, despre modul în care turneele din trecut au condus-o la consumul de alcool și despre cum se afla într-un „loc rău” când simțea nevoia în mod constant a face exerciții fizice.

Citește și: INNA lansează single-ul super catchy „Up" cu lyric video

„Am avut un flashback la două sau trei săptămâni după ce am născut. Mă plimbam în acest tricou confortabil și niște jambiere, făceam yoga sau ceva postnatal, iar burta mea era ca și cum am stat tot timpul. Niciodată nu mi-a păsat mai mult ca atunci de corpul meu expus. Cred că atunci aveam un muncitor la noi. Pur și simplu nu m-am gândit: „Trebuie să mă acoper”. Nu părea că îi păsa cuiva. Tocmai ai avut un copil și, de asemenea, această comoditate de a ști că nu sunt eu obișnuită și de a nu simți dorința de a pierde în greutate, de a nu simți dorința de a arăta, între ghilimele, „cum arătam înainte”. Este ca și cum ți-ai aprecia corpul doar puțin mai mult pentru că îți dai seama că a făcut ceva destul de grozav.”, a declarat Ellie, reflectând la modul în care nașterea i-a afectat imaginea corporală. 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira
02 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding a făcut senzație la concertul susținut în Londra. Cum a apărut cântăreața pe scenă
03 Ellie Goulding și Caspar Jopling
Ellie Goulding, probleme în căsnicie la patru ani de la nuntă. Ea și soțul ei ar fi decis să se despartă o perioadă
04 ellie goulding
Ellie Goulding se află într-o formă fizică excepțională. Solista s-a întors în sala de forță la 4 săptămâni de la naștere
05 2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding este însărcinată în 8 luni! Primele dezvăluiri despre sarcina secretă. „Am forme pe care nu le-am mai avut până acum. Soțului meu îi plac”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Ellie Goulding a pozat topless, într-una dintre cele mai provocatoare ședințe foto din cariera ei, pentru #legend: Căsnicia îmi oferă independență

Ellie Goulding a pozat topless pentru #legend și a dezvăluit că mariajul îi oferă un real simț de independență, precizând că cel mai potrivit cuvând pentru a descrie viața ei la 20 de ani este "haos".

Célébrités arrivent au défilé Stella McCartney à l'opéra Garnier à Paris
Ellie Goulding s-a logodit! Iată cine este alesul

Ellie Goulding este cea mai nouă artistă care se adaugă pe lista celor care și-au schimbat statutul în acest an. Ellie a anunțat că s-a logodit. Potrivit obiceiului în Marea Britanie, ea a făcut anunțul într-un ziar.

18300032_425918787773059_2482281519863824384_n
Proba costumului de baie! Cum arată cele mai tari artiste la plajă

Nicio probă de beauty nu e mai aspră ca aia a costumului de baie, iar anul ăsta, multe dintre artistele noastre preferate au trecut-o, din nou, cu brio.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Meg Ryan, două apariții într-o zi, la proiecția noului ei film, după 8 ani de pauză. Și-a lăsat la vedere tatuajul care-i amintește să se bucure de viață
Meg Ryan, două apariții într-o zi, la proiecția noului ei film, după 8 ani de pauză. Și-a lăsat la vedere tatuajul care-i amintește să se bucure de viață

Meg Ryan, două apariții într-o zi, la proiecția noului ei film, după 8 ani de pauză. Și-a lăsat la vedere tatuajul care-i amintește să se bucure de viață

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă