Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Taylor Swift. Profimedia

Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menţionat în noul album al cântăreţei americane, ''The Tortured Poet's Department'', informează Reuters.

Lily Bottomley, managera pentru evenimente şi social media a pubului, a spus că agitaţia a început săptămâna trecută, înainte de lansarea de vineri a dublului-album, care include, pe poziţia a 17-a, melodia ''The Black Dog''.

Managerul a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a reuşi să facă faţă cererii, iar localul, situat în cartierul Vauxhall, şi-a valorificat faima nou dobândită introducând în meniu un nou burger botezat ''Swift'' şi un cocktail intitulat ''(Taylor's Version)''.

Deşi nu poate fi absolut sigură că barul Black Dog pe care îl conduce ea şi cel menţionat în album sunt unul şi acelaşi, Lily Bottomley a spus că la un moment dat ''era o clientă blondă care venea frecvent''.

''O antologie a unor noi creaţii care reflectă evenimente, opinii şi sentimente dintr-un moment trecător şi fatalist'', este descrierea pe care Swift i-a făcut-o pe Instagram celui de-al 11-lea album al ei de studio.

Galerie foto

Fanii cred că versurile ţintesc înspre fostul iubit al cântăreţei, britanicul Joe Alwyn. Swift a menţionat în cântecele ei şi alte locuri din Londra în care cuplul şi-a petrecut timpul în capitala britanică şi care au trezit interesul urmăritorilor.

Cei doi s-au despărţit în aprilie 2023, după o relaţie de şase ani.

''Suntem un pub foarte mic, de cartier, aşadar este un vis ceea ce se întâmplă'', a spus Bottomley. ''Suntem foarte recunoscători fanilor, care au fost uimitori''.

Katie, o dezvoltatoare web şi un ''Swifty'' (denumirea pe care o poartă fanii cântăreţei americane), a spus că îi place să meargă în locurile menţionate în melodiile artistei.

''Am fost la New York anul trecut şi am făcut un tur pe jos 'Taylor Swift' al locurilor pe care le-a menţionat''.

Emilia, o masterandă din Viena, a spus că şi-o imaginează pe Swift mergând în acel pub. ''Îmi place, este un geniu liric'', a spus ea.

Spotify a anunţat vineri că noul album al cântăreţei americane a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi anul acesta pe platformă, performanţă pe care a obţinut-o în mai puţin de 12 ore.

Top citite
01 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
02 Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift
03 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”
04 Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”
05 Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
taylor, joe
Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat

Joe Alwyn rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Taylor Swift, în timp ce descrie relația lor de șase ani drept una „lungă, plină de iubire și dedicată”.

taylor (12)
Concertele lui Taylor Swift au provocat efecte seismice în Scoţia. Fanii au dansat fără încetare

Taylor Swfit, Lady Gaga
Taylor Swift, după zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată: „E iresponsabil să comentezi despre corpul unei femei”

Zvonurile potrivit cărora Lady Gaga ar fi însărcinată au stârnit numeroase comentarii printre fanii celebrei artiste, iar Taylor Swift a sărit în apărarea acesteia, spunând că aceasta nu datorează nicio explicație nimănui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere