Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Eddie Van Halen a murit de cancer la 65 de ani. Legenda rock-ului suferea de peste 10 ani

Eddie Van Halen a murit marți, la vârsta de 65 de ani. Chitaristul și cofondatorul trupei Van Halen, celebră în anii '80, lupta cu cancerul la gât de peste 10 ani. Artistul a murit la Spitalul St. Johns din Santa Monica, California, având alături familia – soția, fiul și fratele său.

„Nu-mi vine să cred că trebuie să scriu asta, dar tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut bătălia lungă și grea cu cancerul în această dimineață”, a spus Wolfgang, fiul acestuia, într-un tweet.

El a adăugat: „A fost cel mai bun tată pe care l-am putut cere vreodată. Fiecare moment petrecut cu el pe scenă și în afara lui a fost un cadou ... Inima mi-e frântă și nu cred că mă voi recupera vreodată după această pierdere”.

Starea chitaristului s-ar fi agravat în ultimele 72 de ore. Cancerul de la gât i-ar fi ajuns la creier, precum și la alte părți ale corpului. TMZ precizează că în ultimul an acesta a fost internat de nenumărate ori.

Van Halen se află în top 20 cel mai bine vânduți artiști din toate timpurile, iar revista Rolling Stone l-a plasat pe Eddie Van Halen pe locul 8 în lista sa cu cei mai tari 100 de chitariști.

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 Michael Buble
Michael Buble, despre diagnosticul de cancer al fiului său, care avea 3 ani atunci: "Mi-a zguduit lumea. Mi-a zdruncinat realitatea"
03 lora si mama ei
Cât de afectată a fost Lora de moartea mamei sale. Artista a fost suspectă de cancer în trecut
04 Takeoff din trupa migos
Rapperul Takeoff din trupa Migos a murit după ce a fost împușcat la o petrecere. Cântărețul avea 28 de ani
05 serban copot
Șerban Copoț trece prin momente grele, după ce mama lui l-a anunțat că are cancer: "A ținut boala ascunsă o perioadă destul de lungă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mark Hoppus
Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, s-a luptat cu depresie după ce a aflat că are cancer: ”Nu credeam că pot să duc lupta asta!”

Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, care a fost diagnosticat cu limfom în aprilie 2021, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, mărturisind că soția sa, Skye, a fost cea care l-a ajutat să depășească această perioadă.

Kelis
Soțul cântăreței Kelis a murit la 37 de ani. Fotograful Mike Mora, răpus de un cancer agresiv la stomac

Kelis, cântăreața care acum mai bine de 10 ani devenea cunoscută în peisajul R&B american, cu piese precum "Milkshake", "Trick Me" sau "Bossy", trece prin clipe groaznice, după ce soțul său în vârstă de 37 de ani a murit. Mike Mora, un fotograf cunoscut, a fost diagnosticat în 2020 cu un cancer agresiv de stomac. La acea vreme i s-au dat doar 18 luni de trăit.

tom parker
Tom Parker, solistul diagnosticat cu cancer inoperabil, încearcă un tratament revoluționar. Vrea să plece în turneu cu trupa The Wanted

Tom Parker, unul dintre băieții din trupa The Wanted, a fost diagnosticat în octombrie 2020 cu un cancer cerebral inoperabil. De atunci, artistul a încercat o mulțime de tratamente clasice sau revoluționare, în speranța că s-ar putea vindeca sau că va reuși să-și prelungească viața pentru a-și vedea cei doi copii crescând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală