Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Ed Sheeran s-a confruntat cu tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu Justin Bieber și Shawn Mendes: „Mă consideram gras”

Ed Sheeran
Ed Sheeran. Profimedia

Ed Sheeran a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui interviu oferit pentru revista Rolling Stone. Cântărețul britanic a povestit că a dezvoltat tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu siluetele „fantastice” alei lui Justin Bieber și Shawn Mendes. 

Artistul în vârstă d 32 de ani a susținut că a început să aibă o părere proastă despre aspectul său atunci când a intrat cu adevărat în industria muzicală, susținând că s-a comparat cu „toate celelalte vedete pop” și s-a considerat gras o lungă perioadă de timp. Ed se forța să vomite tot ce mânca pentru a nu asimila nimic. 

„Eram conștient de cine sunt, dar am intrat într-o industrie în care te compari fără să vrei cu orice alt star pop. Am fost în valul One Direction și m-am gândit: „De nu am și eu pătrățele pe abdomen?”. Apoi am spus: „Oh, pentru că mie îmi place să mănânc kebab și să beau bere”. Ulterior am colaborat cu Justin Bieber și Shawn Mendes, iar siluetele lor fantastice m-au făcut să mă gândesc: „De ce sunt atât de gras?”, a povestit Ed Sheeran

Citește și: Numele neobișnuit pe care Ed Sheeran și soția lui l-au ales pentru fiica lor cea mică. Mezina familiei a venit pe lume în luna mai

Artistul a povestit că a avut o problemă reală de alimentație și că, de când a devenit tată, a încercat să le rezolve pentru a nu le transmite și copiilor lui exemplul negativ pe care el l-a urmat. 

„Am avut o problemă reală cu alimentația. Îmi place să mănânc. Sunt un adevărat devorator. Dar acum sunt mai mai atent la acest aspect, mai ales de când sunt tată”, a dezvăluit artistul, care are doi copii, pe Lyra, în vârstă de doi ani și pe Jupiter, în vârstă de 10 luni, cu soția sa Cherry Seaborn, 30 de ani

Ed Sheeran a renunțat la alcool cu două luni înainte de a se naște Lyra

„Cu două luni înainte de a se naște Lyra, Cherry mi-a spus: Dacă mi se rupe apa, chiar vrei să mă conducă altcineva la spital? Pentru că beam mult. Și atunci am realizat: Nu, de fapt, chiar nu. Mi-am dat seama că nu vreau să fiu vreodată nervos pentru că trebuie să-mi țin copilul în brațe. Una e să bei câteva beri și alta e să consumi o sticlă de vodcă. Am ajuns la treizeci de ani. Maturizează-te, mi-am zis! Ai petrecut până acum. Fii fericit cu asta și gata.”

Cât despre faptul că își mai permite din când în când să bea un pahar, el a mărturisit: „Îmi place vinul roșu și iubesc berea. Nu cunosc rockeri din școala veche care să nu fie ori alcoolici ori abstinenți”, a împărtășit el.

Citește și: Soția lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată: "Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate"

Ed Sheeran a adus în discuție și consumul de droguri. „N-aș mai atinge nimic niciodată, niciodată, pentru că așa a murit Jamal, prietenul meu cel mai bun. Și ar fi pur și simplu lipsă de respect față de memoria lui chiar și să mă apropii de vreun drog”, a spus el.

„Întotdeauna am băut. Nu m-am atins însă de niciun fel de droguri până la 24 de ani”, a completat artistul, adăugând că a încercat doar „câteva” substanțe. „Îmi amintesc că am fost la un festival și am spus: Ei bine, dacă toți prietenii mei o fac, nu poate fi chiar așa de rău. Și așa am început să cochetez cu ideea. Apoi s-a transformat într-un obicei pe care îl faci o dată pe săptămână, apoi o dată pe zi, apoi de două ori pe zi. Doar obiceiuri proaste.”

Galerie foto

Top citite
01 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
02 Rihanna/ Profimedia
Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment
03 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
04 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
05 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Jon Bon Jovi a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui în urmă cu doi ani, atunci când a fost nevoit să-și opereze corzile vocale. Știind că este o intervenție riscantă, care l-ar fi putut face să nu mai cânte niciodată, artistul a apelat la toate metodele existente pentru a se recupera fără a fi nevoie de operație, recunoscând că a ajuns chiar și la un practician de Voodoo.

Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT FOTO Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el
FOTO Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”