Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - LUME (ID PROFM)

Ed Sheeran dezvăluie secretul relației sale cu Cherry, pe care o iubește din liceu: ”Avem regulă, se întâmplă o dată pe săptămână!”

Ed Sheeran în timpul unui concert din Auckland
Ed Sheeran în timpul unui concert din Auckland, Noua Zeelandă, 24 martie 2018. Foto Guliver / Getty Images

Ed Sheeran, celebrul cântăreț britanic în vârstă de 30 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate despre începutul relației cu Cherry Seaborn. Mai exact, acesta a dezvăluit că la primele întâlniri a invitat-o să ia cina în oraș cu Beyonce și Jay-Z.

Ed Sheeran, artistul cunoscut pentru piesa ”Perfect”, s-a îndrăgostit de colega lui de clasă în 2015, iar trei ani mai târziu s-au logodit. În 2019, cei doi s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții unei fetițe ce poartă numele Lyra Antarctica.

În cadrul unui interviu acordat Rebeccăi Judd pentru Apple Music 1, Ed Sheeran și-a amintit cum a cucerit-o pe Cherry.

Citește și: Ed Sheeran a vrut să se lase de muzică după ce a devenit tată. De ce s-a răzgândit: “Muzica e ceea ce sunt”

”Am învățat ”Empire State of Mind” pentru un concert. Iar apoi Jay-Z și Beyonce au venit să mă felicite pentru ce am făcut în Brooklyn. Erau foarte entuziasmați și mi-au spus: ”Hai cu noi la restaurant după.” Și m-am dus cu Cherry, acum soția mea. Se întâmpla în a doua seară după ce avusesem prima întâlnire.”, a mărturisit Ed.

De asemenea, acesta a mărturisit că are o regulă cu soția lui pe care încearcă să o respecte. Mai exact, cei doi își fac timp să iasă împreună în fiecare săptămână și nu discută despre fiica lor.

Citește și: Ed Sheeran se pregateşte de lansarea noului single, în timp ce își gestionează proprietățile în valoare de 27 milioane de lire sterline

”Eu și soția mea avem o întâlnire pe săptămână. Nu contează cine este în oraș sau cine vrea să ne vadă întotdeauna petrecem împreună o noapte pe săptămână. Iar regula e să nu vorbim despre copil.”, a mărturisit Ed Sheeran.

”Trebuie să vorbim unul cu celălalt, să fim conectați. Ca părinte, petreci mult timp vorbind despre copil și uiți de ce ești acolo. Tocmai de aceea, avem o noapte pe săptămână în care ne reconectăm.”, a mai spus el.

Ed Sheeran a vrut să renunțe la muzică

 Îndrăgostit până peste cap de fiica lui, artistul era gata să-și concentreze toată atenția și tot timpul asupra ei, fiind aproape  de a se retrage din muzică. Ce l-a făcut să se răzgândească? Ideea de a-i oferi copilului său un model de etică profesională când va crește.

"În anul liber pe care l-am avut am fost în căutări, să văd cine sunt, pentru că mă oprisem din a face muzică, iar muzica este ceea ce sunt eu ca om. Apoi am avut-o pe fiica mea, sunt părinte. Și m-am gândit: Asta este, ăsta sunt eu, o să fiu tată, nu o să mai cânt", a povestit Ed Sheeran într-un podcast.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
03 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
04 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
05 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”

Taylor Swift a câștigat în acest an premiul pentru cel mai bun album la premiile Grammy, însă reacția prietenului său Ed Sheeran nu a fost una la care se așteptau fanii. Artistul nu părea să se bucure de realizarea artistei. 

oana radu (3)
Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu am să o defăimez vreodată!”

După luni la rând de speculații privind divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cei doi au recunoscut că s-au separat, iar acum fostul soț al artistei a făcut noi declarații.

Ed Sheeran
Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci în curtea din spatele casei: "Oamenii cred că e ceva foarte ciudat și morbid"

Ed Sheeran își pune cap la cap toate lucrurile lumești. Deși e în floarea vârstei, având doar 32 de ani, artistul britanic se gândește și mai departe. Acesta și-a pregătit locul de veci chiar în curtea din spatele casei sale din Anglia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...