Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - LUME (ID PROFM)

După ce şi-a atras critici din partea lui Kanye, Billie Eilish şi-a întrerupt iar un concert pentru a se interesa de siguranţa fanilor

Billie Eilish
Billie Eilish, "Happier Than Ever" Tour, Madison Square Garden, New York City. Getty Images

Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert pentru a verifica dacă fanii se simt bine, în timp ce cânta vineri (18 februarie) la Madison Square Garden din New York, informează The Independent, potrivit Agerpres.

La începutul acestei luni, pe 5 februarie, interpreta hitului "Ocean Eyes" şi-a întrerupt concertul din cadrul turneului "Happier Than Ever" pe care îl susţinea la Atlanta după ce a observat că un fan avea probleme de respiraţie.

Eilish şi-a îndemnat atunci fanii să nu-l înghesuie pe tânăr şi s-a oferit să îi aducă un inhalator şi să aştepte ca acesta să se simtă mai bine înainte de a continua concertul.

Ulterior, vedeta a spus mulţimii: "Aştept ca oamenii să se simtă bine pentru a continua".

Eilish şi-a atras critici din partea rapperului Kanye West care, la fel ca mulţi alţii, a văzut în declaraţia lui Eilish o ironie la adresa rapperului Travis Scott şi a presupusei sale lipse de reacţie în momentul producerii tragediei de la Astroworld (Houston, Texas), care s-a soldat cu 10 morţi şi sute de răniţi.

West - care şi-a schimbat acum numele legal în Ye - ameninţase anterior, într-o postare pe Instagram, că îşi va anula viitorul concert de la festivalul Coachella Valley Music and Arts din aprilie 2022, unde figurează printre headlineri, până când Eilish îi va cere scuze intepretului hitului "Goosebumps".

Împreună cu West, Eilish şi Harry Styles vor fi capete de afiş la ediţia din acest an a celebrului festival de muzică din California.

Eilish a răspuns la solicitarea lui West în comentariile de la postarea acestuia de pe Instagram, între timp ştearsă, explicând că: "Literalmente, nu am spus niciodată nimic despre Travis. Am ajutat doar un fan".

Scott şi ceilalţi organizatori ai festivalului Astroworld sunt în prezent daţi în judecată pentru circa 2 miliarde de dolari în urma tragediei petrecute la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux
Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător
02 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
03 Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată
04 billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety
05 'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
billie eilish
Billie Eilish, despre motivul pentru care își ascundea mereu corpul sub haine lungi și largi. "Nu m-am simțit niciodată feminină"

Ani buni, Billie Eilish a apărut în public numai în haine foarte largi. Indiferent că era pe scenă, la emisiuni sau ieșea în oraș cu familia și prietenii, populara solistă era doar în tricouri, pantaloni și hanorace lungi și largi.

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Val de reacții după ce Billie Eilish a postat imagini din frigiderul de acasă: „Nu aș putea fi mai singură de atât acum”

Billie Eilish a postat pe Instagram Story câteva imagini cu interiorul frigiderului ei care i-au îngrozit pe fani. „Nu aș putea fi mai singură acum”, a scris ea. 

Billie Eilish en concert au festival Rock en Seine au domaine national de Saint Cloud
De la tânără dansatoare, la artistă de Oscar. La doar 21 de ani, Billie Eilish intră în colecția de benzi desenate "Female Force"

Deşi are doar 21 de ani, cântăreaţa Billie Eilish va fi celebrată printr-o revistă de benzi desenate despre viaţa ei, care va prezenta evoluţia artistei nord-americane de la o tânără dansatoare şi până la dobândirea statutului de compozitoare şi interpretă premiată cu Oscar, informează Reuters.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...