Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER OFENBACH - OVERDRIVE

Dr. Dre, Eminem, 50 Cent si Jay-Z impreuna pe 'Syllables' AUDIO PREMIERA

dr-dre-eminem-50-cent-si-jay-z-impreuna-pe-syllables-audio-premiera

Gasca de aur a rappului s-a unit din nou pentru o super piesa, in a carei versuri cei patru rapperi se iau de piesele care ajung sa fie pe primele pozitii in topuri in ciuda versurilor extrem de proaste pe care le au.

"Syllables" incepe cu versurile lui Eminem si continua apoi cu Dre, 50 Cent, Jay-Z, Stat Quo si Cashis si toti se iau de hiturile din ziua de azi.

"If we have to dumb down our style and ABC it then so be it / Because these days these kids, jeez, they don't give a sh*t about lyrics, just want to hear a beat and that's it," spune Eminem plin de frustrare. "All we know is the chorus because the chorus repeats the same four words for us."

Rapperii sumarizeaza critica lor intr-o singura propozitie: "It is not about lyrics anymore. It's about hot beat and catchy hook."

Perfect de acord cu ceea ce spun Eminem, Jay-Z si restul gastii despre hiturile pe care le auzim de dimineata pana seara, dar 50 Cent n-ar trebuit sa uite ca are o piesa exact asa, in care spune "Du-o la magazinu' de dulciuri".

Enjoy!

Top citite
01 eminem
Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 50 Cent/ Profimedia
50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”
04 dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului
05 Jay-Z, la premiile Grammy 2024
Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu: „Nu are sens!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție

Beyonce a făcut senzație la petrecerea aniversară a baschetbalistului LeBron James. Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, buni prieteni cu sportivul, au fost invitați de onoare la seara de distracție la care au participat o mulțime de staruri. Bey a furat toate privirile cu ținuta ei desprinsă parcă din garderoba păpușii Barbie.

DSC01280 copy
Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO

Gamuel Sori & Olivia Addams - Us în premieră la PROFM

eminem
Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile: „Care erau șansele?”
O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile: „Care erau șansele?”

O mamă și fiica ei au fost diagnosticate cu același tip de cancer, la o distanță de doar zece zile: „Care erau șansele?”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu
Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu