Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JUSTIN BIEBER - LOVE YOURSELF

Dorian Popa și-a împodobit deja casa de Crăciun. Artistul a pus un detaliu inedit în bradul său: „M-a bușit plânsul”

dorian popa
Dorian Popa dă aproape 300.000 de euro pentru mașina visurilor sale. / Foto: Instagram

Dorian Popa a dat startul decorațiunilor de Crăciun și și-a împodobit casa. Acesta a aranjat și bradul uriaș din curte, în care a pus un detaliu inedit, menit să marcheze o mare realizare din viața acestuia. 

În ultimii ani, Dorian a devenit unul dintre cei mai urmăriți oameni pe Youtube, având parte de un succes pe plan profesional uimitor. Artistul se bucură de o viață la care mulți doar visează și postează totul pe rețelele de socializare. Astfel, momentul decorării casei de Crăciun nu putea lipsi, iar Dorian a realizat un videoclip în care le arată fanilor săi cum și-a aranjat vila din Domnești anul acesta. Mai mult, fiind atât de mândru de achiziționarea mașinii sale, acesta a pus în bradul din curte și sigla firmei Lamborghini. 

Decorațiune casa lui Dorina Popa/ Captură Youtube

Decorațiune casa lui Dorina Popa/ Captură Youtube

Citește și: Dorian Popa a lovit un mistreț cu mașina, în plină noapte. Solistul e recunoscător: "Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii"

„Avem un 2023 aducător de voie bună încă din 20 noiembrie. Suntem printre primii care aduc Crăciunul pe internet. Bradul e senzațional. Din stradă se vede ca și cum ai fi ajuns la reprezentanța Lamborghini. La mărimea asta e greu să găsești un brad frumos. Mai ales că în Domnești la noi, când bate vântul, nu bate vântul, bate uraganul! Am optat pentru un schelet din fier, împodobit frumos cu crenguțe”, a spus Dorian în videoclipul postat pe canalul său de Youtube.

Decorațiune casa lui Dorina Popa/ Captură Youtube

Decorațiune casa lui Dorina Popa/ Captură Youtube

Dorian Popa a fost de-a dreptul impresionat atunci când a văzut luminițele din pomul de Crăciun și s-a bucurat precum un copil. Mai mult, atunci când a aprins luminile, s-a auzit un sunet asemănător cu cel pornirii unei mașini: „Cât de tare! Mi-au dat lacrimile. E genial!”, a spus Dorian. 

Câți bani a scos Dorian Popa din închirierea în regim hotelier a garsonierei lui din București

Dorian Popa vrea să facă bani din orice. Face zeci de mii de euro din activitatea lui în online, colaborările muzicale îi merg, la fel și afacerile în domeniul construcțiilor și imobiliarelor. De ceva vreme, însă, a decis să scoată la închiriere, în regim hotelier, și garsoniera lui din București.

În urmă cu ceva timp, Dorian și-a prezentat garsoniera din sectorul 3, pe care a numit-o The Hatz, într-un vlog pe YouTube. Acesta a mers la bloc pentru a filma în interior, după plecarea unor clienți. Cântărețul a avut neplăcuta surpriză să descopere că, în urma unor persoane care au stat în garsoniera lui, au rămas câteva lucruri deteriorate și mizerie. A ținut cumva să atragă atenția asupra acestui lucru, dar a recunoscut că, într-un astfel de business, sunt mari șanse să se confrunte și cu astfel de momente. Cu toate că a trebuit să scoată ceva din buzunar pentru curățenie și înlocuirea unor mici obiecte, precum jaluzelele, Dorian este mulțumit că face bani buni din această afacere. Până acum a avut deja 15 persoane care au plătit peste 100 de euro pe noapte să stea în garsoniera de 37 de metri pătrați.

Citește și: Dorian Popa nu și-a dorit să fie faimos, ci a avut alte planuri: "Îmi doream bani". Modul nebănuit în care îl inspiră Kim Kardashian

"150 de euro pe noapte, pe săptămână ajunge la 100 și un pic de euro (pe noapte -n.r.)", a recunoscut Dorian în clip, mărturisind că face totul prin intermediul unei cunoscute platforme de închirieri. Deși prețul este piperat, se găsesc destui clienți care vor să petreacă o noapte sau mai multe în garsoniera decorată modern, în alb și gri. „În momentul în care pornești un astfel de business, te aștepți la pierderi. A generat 2500 de euro, dacă nu mai bine, într-o lună și un pic de subînchiriere. Calculul nostru de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, ceea ce mă face să vă spun că viața este un set de alegeri, businessul este un set de alegeri", a spus Dorian Popa despre afacerea lui pornită spre sfârșitul lui mai 2022. 

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
02 babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
03 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
04 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața

După câțiva ani în care s-a plimbat de la un medic la altul și a fost nevoită să urmeze un tratament riguros pentru a-și trata bolile cu care a fost diagnosticată, Adda și-a îndeplinit un vis: și-a cumpărat mașina visurilor ei. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Loredana Groza și fiica ei/ Foto: Instagram
Loredana Groza și fiica ei, fotografie inedită de Crăciun. Fanii, uimiți de asemănarea celor două: „E ca Lori la 14 ani”

Loredana Groza și fiica ei, Elena, în vârstă 24 de ani, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite de Crăciun. Fanii au fost impresionați de apariția cântăreței în vârstă de 53 de ani, susținând că cele două seamănă ca două picături de apă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său