Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE REMA - CALM DOWN

Dorian Popa, adevărul despre problemele pe care le-a întâmpinat în copilărie: ”Nu mi-a fost rușine să recunosc!”

Dorian Popa
Dorian Popa / Instagram

Dorian Popa se numără printre cei mai apreciați artiști din România și, în plus, el se mândrește cu o carieră de succes și în mediul online, întrucât și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale. Deși ar putea fi invidiat pentru viața pe care o duce, acesta a recunoscut că în copilărie a avut mult de suferit, fiind complexat de aspectul fizic.

Dacă acum face furori pe rețelele sociale și este admirat de tineri, în copilărie, Dorian Popa a avut probleme cu greutatea, ceea ce l-a transformat într-o adevărată țintă a glumelor din partea colegilor săi.

Citește și: Iubita lui Dorian Popa și-a pus silueta în valoare într-o rochie creată chiar de ea. Cât de bine arată Claudia în ținute mulate

”Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu. (…)

Citește și: Câți bani a scos Dorian Popa din închirierea în regim hotelier a garsonierei lui din București. Prețul pe o noapte e unul piperat

Am mai avut complexul „capului deformat' , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a povestit Dorian Popa în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit Viva. 

Dorian Popa

Dorian Popa a vorbit despre intervenția estetică pe care și-a făcut-o la nivelul pectoralilor / Instagram

Întrebat ce face pentru a se menține în formă, acesta susține că a încercat să găsească un echilibru.

Caut să dorm în fiecare noapte cel puțin 7 ore, dar norma la mine e de 8 ore. Medicul recomandă undeva între 7 și 9 ore. Caut linia de mijloc, așa am învățat de la oamenii sus-puși și relaxați și fericiți în viață că e bine să fii echilibrat, nici prea mult, nici prea puțin. Fac mult sport, care îmi curăță mintea și, de multe ori mă ajută să trec peste momentele de oboseală. Cam astea sunt secretele cu care fac față. În rest, pasiune la maxim, pasiune, pasiune! Eu consider că lucrul făcut fără suflet nu e niciodată elitist.”, a mai povestit el.

Dorian Popa nu și-a dorit să fie celebru

Cântărețul devenit cunoscut grație serialului "Pariu cu viața" și trupei LaLa Band e pe cai mari, însă nu mulți știu că el nu și-a dorit să fie celebru, ci principalul lui scop a fost să facă bani.

Iată că a bifat ambele capitole. S-a împrietenit cu succesul, iar astăzi se poate mândri nu numai că este faimos, ci și că a făcut mai mulți bani decât ar fi visat. Mai mult, a ajuns pe drumuri care i se păreau intangibile, fiind acum foarte încântat să se ocupe și de afaceri.

Citește și: Dorian Popa și-a cumpărat bolid de aproape 300.000 de euro. Are de așteptat șapte luni pentru a intra în posesia noii lui mașini

"Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Când nu îi ai, e rău. Și când îi ai este rău, că după vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man, mai precis în domeniul bancar, mă visam eu așa", a declarat Dorian Popa pentru playtech.ro.

Dorian a renunțat la intermediari când vine vorba de contracte și parteneriate, preluând hățurile a tot ceea ce înseamnă colaborări, clienți, afaceri și vânzarea propriei imagini.

Galerie foto

Top citite
01 babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
02 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
03 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
04 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Dorian Popa a fost oprit de polițiști pe 27 octombrie, aceștia descoperind că vloggerul consumase substanțe psihoactive. În urma cercetărilor s-a demonstrat că Dorian a consumat canabis, astfel i-a fost suspendat permisul de conducere.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu