Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KAMRAD - I BELIEVE

Doja Cat a dezvăluit motivul pentru care și-a ras tot părul de pe cap: „Simt că nu ar trebui să am niciodată păr”

Doja Cat/ Profimedia
Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat a dezvăluit motivul pentru care și-a ras tot părul de pe cap, mărturisind că nu i-a plăcut niciodată să aibă păr și că podoaba sa capilară era un impediment atunci când trebuia să repete pentru concerte. 

Într-un live făcut pe contul ei de Instagram, artista în vârstă de 26 de ani le-a explicat celor peste 24 de milioane de urmăritori ai săi de ce a renunțat la părul ei, susținând că este „obsedată” de noul look și că se simte mult mai bine fără păr. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să am păr. Nu am spus nici măcar o dată în viața mea că îmi place să am păr. Simt că nu ar trebui niciodată să am așa ceva. Nu-mi vine să cred că mi-a luat atât de mult să fac asta”, a mărturisit Doja Cat pe contul ei de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Doja Cat, de la o ținută nonconformistă, la un romantică, în doar câteva ore. Cântăreața a strălucit într-o rochie ultra mulată

Mai mult, celebra artistă a declarat că s-a simțit „epuizată” din cauza părului în timp ce se antrena pentru concerte. Aceasta purta peruci și se chinuia constant să le așeze pentru că „alunecau și se dezlipeau de pe cap fiind incredibil de obositoare”. 

„Când mă antrenam, nu mă puteam concentra pentru că eram preocupată de felul în care arăt și de felul în care îmi stătea părul, încercând să-l mențin lipit de cap”, a mai dezvăluit artista. 

Doja Cat, nevoită să-și amâne concertele din cauza unor probleme de sănătate

Doja Cat a fost nevoită să-și amâne concertele din cauza unor probleme de sănătate. Artista, care este cunoscută pentru melodia „Say So”, a dezvăluit pe rețelele sociale că va fi supusă unei operații de rutină la amigdale, însă din cauza recuperării, care este destul de anevoioasă, a fost nevoită să-și amâne concertele.

Citește și: Doja Cat, prima apariție în costum de baie după ce și-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate

„Bună, dragilor. Mi-am dorit să aflați asta de la mine. Din nefericire trebuie să fiu operată de urgență. Este o intervenție de rutină, dar recuperarea va dura ceva din cauza inflamației”, a declarat artista pe contul său de Instagram, explicând că a fost nevoită să-și anuleze concertele, dar și turneul The Weeknd.

„Mă simt oribil, însă abia aștept să mă vindec și să revin să fac muzică.”, mai spus ea.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
02 Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram
Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”
03 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
04 Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”
05 Doja Cat
Doja Cat, la fel de excentrică în viața de zi cu zi ca pe scenă. În corset decoltat și fustă mini din piele, la cină cu prietenii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Snoop Dogg și fiica lui, Cori Broadus/ Profimedia
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani: „Ce am făcut să merit asta?”

Fiica rapperului Snoop Dogg, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că a suferit un accident vascular cerebral grav. Ea se afla pe patul de spital în timp ce le povestea celor 650.000 de urmăritori cum a fost întreaga experiență traumatizantă. 

No Doubt
Gwen Stefani reunește trupa No Doubt pe scena de la Coachella. Ce alte nume mari vor concerta la festivalul din California

Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator, Blur, DJ Snake şi L'Impératrice vor participa la ediţia din acest an a festivalului Coachella, au anunţat organizatorii. Surpriza cea mare este reunirea trupei No Doubt, în cadrul căreia a devenit cunoscută Gwen Stefani.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori, schimbare drastică de stil după ce a fost criticată în mediul online. Soția lui Kanye West e de nerecunoscut

Bianca Censori a fost în centrul atenției încă de la începutul anului, după ce Kanye West a postat mai mult fotografii cu ea pe contul său de Instagram, unde tânăra în vârstă de 29 de ani era aproape dezbrăcată. Imaginile au stârnit un val de reacții, iar fanii rapperului au criticat aparițiile modelului australian. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani