Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Departe de look-urile spectaculoase de scenă. Lady Gaga, în pantaloni scurți și hanorac, la băcănie cu iubitul ei

*EXCLUSIVE* Lady Gaga stops by the Vintage Grocers with her boyfriend
Lady Gaga, la cumpărături împreună cu iubitul ei. Profimedia

Lady Gaga este faimoasă pentru look-urile nonconformiste și spectaculoase pe care le abordează pe scenă sau la diverse evenimente. Acum, artista americană aproape că a trecut neobservată pe stradă, cu o șapcă și o glucă pe cap.

Gaga a mers la cumpărături împreună cu iubitul ei. Cei doi s-au oprit la băcănia Vintage Grocers din Malibu pentru a lua câteva alimente. 

Cânăreața a purtat o ținută sport, lejeră, cu pantaloni scurți, hanorac, șapcă și adidași.

Galerie foto

Lady Gaga îndrăgostită până peste cap de Michael Polansky

Lady Gaga este profund îndrăgostită de iubitul ei, Michael Polansky. Vedeta și omul de afaceri din domeniul IT, au fost văzuți pentru prima data în 2020, la o petrecere de Revelion din Las Vegas. Deși la prima vedere cei doi par a fi la poli opuși, o persoană din cercul ei de prieteni a declarat pentru People că vedeta pop este „înnebunită” după iubitul ei, un investitor în tehnologie.

Lady Gaga si Michael Polansky

Lady Gaga si Michael Polansky | CREDIT: LADY GAGA INSTAGRAM

Pe cine iubește cel mai mult Lady Gaga. Iubitul artistei este în concurs cu cei doi câini ai vedetei

Lady Gaga și Michael Polansky și-au făcut relația publică atunci când au participat la inaugurarea președintelui Joe Biden la Washington, D.C. După ce Gaga a susținut un concert în timpul evenimentului, cuplul a fost surprins sărutându-se.

„Gaga s-a distrat de minune la Inaugurare și a fost în cea mai bună dispoziție. Este foarte fericită cu Michael și se simte recunoscătoare pentru sprijinul lui. Gaga le-a spus celor pe care i-a întâlnit la Capitoliu că acela este iubitul ei”, a declarat o sursă apropiată cântăreței.

Top citite
01 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
02 *EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile
03 *EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu
Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua
04 *EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Muzică nouă? Lady Gaga face furori în rândul fanilor, într-un pulover și cizme cu tocuri imposibile. Ce indiciu le-a dat pe Instagram
05 *EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
beyonce
Beyonce, în cei mai scurți pantaloni din garderobă și o bluză transparentă, la petrecerea soțului ei. Imagini de 3 milioane de like-uri

Beyonce a arătat senzațional la petrecerea de ziua de naștere a soțului ei, Jay-Z. Artista de 42 de ani și-a etalat silueta tip clepsidră și formele voluptoase într-o maletă transparentă și cei mai scurți pantaloni din garderobă.

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

Paris Jackson
Superba Paris Jackson adoră pantalonii foarte scurți. Fiica lui Michael Jackson și-a pus în valoare picioarele lungi și subțiri

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pozată aproape zilnic de paparazzi. Fiecare ieșire a tinerei de 25 de ani devine un moment în care fotografii să o surprindă din toate unghiurile. Indiferent că iese la cafea, e în drum spre studio, apare la o prezentare de modă sau doar își plimbă câinele, Paris nu scapă de blițuri.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!