Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT IRAIDA - NTM

Delia, în costum de baie, în vacanța din Zanzibar. Artista și-a surprins fanii: ”Tu trăiești visul fiecărui om!”

delia
Delia/ Instagram

Celebra cânătăreață adoră să călătorească, iar acum, ea a ales să-și încheie anul 2020 în Zanzibar, potrivit imaginilor făcute publice pe contul de Instagram pe care-l are special pentru călătorii.

Citește și: „Arată foarte bine!”. Cine este artistul cu care Miley Cyrus și-ar dori să se sărute sub vâsc

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cântăreața se bucură din plin de momentele petrecute în Zanzibar, dar a rămas activă pe rețelele sociale, unde a făcut publice imagini inedite, în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Fotografiile au făcut furori pe rețelele sociale, adunând peste 45.000 de aprecieri.

Citește și: Inna, apariție wow într-un sacou, pe covorul roșu. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Ești frumoasă!”

”Ce pustiu, dar minunat în același timp. Măcar cinci minute acolo mi-aș dori.”, a comentat un internaut, în timp ce un altul a completat: ”Sărbători fericite, Delia. Tu trăiești visul fiecărui om!”.

Delia a vorbit despre fricile pe care le are

Delia trăiește momente magice în Zanzibar, la o lună de zile de când a fost în Maldive, însă a recunoscut că anumite frici îi dau bătăi de cap.

”Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace.”, a mărturisit Delia într-o serie de clipuri publicate pe Story.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
03 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
04 taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
05 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Misha și Connect-R au divorțat de aproape șase ani, dar mai toate vacanțele le petrec împreună. Fac asta de dragul fiicei lor în vârstă de 10 ani, Maya, care este întreg universul lor. Recent, cei trei au mai bifat o escapadă departe de casă și au ales Thailanda de această dată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute
Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie recentă în care apare tatăl ei: Nemuritorul meu. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală