Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

De ce n-a plecat Analia Selis din România după divorțul de soțul ei: ”Mă simt binecuvântată, fericită și împlinită!”

De ce nu a plecat Analia Selis din România după divorț
De ce nu a plecat Analia Selis din România după divorț / Getty Images

Au trecut doi ani de zile de când Analia Selis a divorțat de soțul ei, omul care i-a fost alături timp de 17 ani și, deși a suferit enorm atunci, aceasta a găsit puterea de a zâmbi și de a fi fericită.

Analia Selis și Răzvan Suma au divorțat după 17 ani de căsnicie, iar artista, care este originară din Argentina, a decis să rămână în România, unde s-a reinventat. Astfel, dacă în urmă cu ani de zile cucerea inimile românilor cu piese latino, acum cântăreața s-a reprofilat pe tango simfonic, care i-a adus, evident , și succes, după cum mărturisește ea.

”Au fost două săptămâni frumoase. Repetiții și concerte in Elveția, Germania, Cehia și România. Tango și iubire pentru meseria, publicul, muzicieni, scena. Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită”, a scris interpreta pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Inna, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum arată artista cu părul albastru și în costum de baie: „M-am trezit așa”

Totodată, în ceea ce privește decizia de a rămâne în România după divorț, Analia Selis a mărturisit că fanii au convins-o să nu plece din țară

De la muzica țării mele natale, Argentina, către cea a țării mele de adopție, România, drumul meu continuă în pași de tango. În proiectele mele recente, dedicate tango-ului argentinian, am început să includ și piese românești de tango.

Citește și: Anamaria Prodan, într-o ipostază incendiară pe marginea piscinei. Impresara de 49 de ani și-a etalat trupul într-un costum de baie alb

Și, astfel, am avut bucuria imensă a descoperirii tango-ului interbelic românesc. Muzică, texte și povești ale unei epoci elegante și pasionale.

Am simțit ferm că această muzică are o putere mare și că trebuie pusă în valoare în toată splendoarea sa”, a mărturisit Analia Selis în cadrul unui eveniment cultural organizat recent la Sighișoara, potrivit Viva.

Analia Selis a ținut secretă separarea de soțul ei un an de zile

Analia Selis și soțul ei s-au despărțit în 2019, însă timp de un an de zile artista nu a vorbit cu nimeni despre acest moment din viața ei.

”A fost un an în care nu am mai apărut nimeni. Nu voiam să mai comunic cu nimeni, doar cu prietenii apropiați pe care i-am rugat să-mi dea puțin spațiu. A fost singurul mod în care am putut să mi-l smulg din viața mea. Nu am vrut să știu nimic de el.”

”După 10 ani de când nu am mai fost la el in emisiune și 16 ani de când ne știm, sentimentul rămane intangibil și il vedeți in prima fotografia, făcută după emisiune. O vizita la un vechi prieteni și o discutie deschisă și sincera, asta a fost reîntâlnirea mea cu Cătălin Măruță. Sunt fericiîa, foarte fericită”, a fost mesajul postat pe Facebook de Analia, după întâlnirea cu Măruță.

Ea forma o familie cu violoncelistul Răzvan Suma, încă din 2004. Cei doi, ambii în vârstă de 45 de ani, au împreună doi copii (foto), Noah (11 ani) și Tiago (10 ani).

Galerie foto

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil