Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan Tyla - WATER

De ce Jennifer Lopez a pus capăt relației cu Alex Rodriguez. Situația pe care JLo nu a mai putut-o suporta

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez
Alex Rodriguez, Jennifer Lopez

Numele lui J.Lo a apărut săptămâna aceasta în mesajul video de la mulți ani pe care Alex l-a postat pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale Ella.

Jennifer și Alex „vor încerca să rămână prieteni și să-și poarte respect unul altuia”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu.

Se pare că Jennifer Lopez a fost distrusă de problemele legate de încrederea în Rodriguez.

O prietenă a artistei, citată de People, a povestit că Jl0 s-a simțit „groaznic” în ultimele zile ale relației cu Alex și „a realizat că nu mai este bine pentru ea să mai rămână alături de el”.

„Erau prea multe probleme legate de încredere, nerezolvate”. Deși Alex (45 de ani) a mers în Republica Dominicană, unde JLo filmează comedia Shotgun Wedding, pentru a încerca să repare lucrurile, nu a avut niciun succes.

Jennifer și Alex au atras toate privirile când au apărut la ceremonia de învestire în funcție a lui Joe Biden, dar problemele existau de ceva timp între ei.

Galerie foto

„În carantină, s-au bucurat să petreacă mai mult timp împreună ca familie, dar a fost dificil pentru ei ca și cuplu să mențină acea scânteie, când se vedeau în fiecare zi”, a declarat o altă sursă. 

Nu au ajutat deloc nici zvonurile leate de infidelitățile lui A-Rod.

„Dacă el a înșelat-o sau nu nu mai contează”, a spus o persoană din anturajul profesional al lui JLo. „Ea nu mai  putea tolera lipsa de încredere”.

Despărțirea a fost una dificilă și pentru copiii lorc care au locuit împreună cu ei.

Jennifer are doi copii, gemenii Emme și Max ( 13 ani), cu fostul soț Marc Anthony, în timp ce Alex este tatăl a două fete, Natasha (16 ani) și Ella (13 ani), cu fosta sa parteneră Cynthia Scurtis.

„Sunt foarte triști pentru că cei mici trebuie să treacă prin asta, mai ales că erau apropiați. Nu este o situație bună, dar era inevitabilă”.

„Jennifer s-a mai aflat în astfel de situații dificile. Nu va sta acasă să plângă”, a mai spus prietena ei. „Copiii ei o fac cea mai fericită. Este bine acum”.

În plus, fostul ei soț, Marc, îi este alături.

„Jennifer și Marc au o relație grozavă. Faptul că stă cu copiii, în timp ce ea se află în străinătate pentru a filma, îi este de mare ajutor”.

 

 

 

Top citite
01 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista
02 Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios "This Is Me...Now: A Love Story"
Jennifer Lopez vorbește despre relația cu Affleck în filmul „This Is Me...Now: A Love Story”: Nu ştiu cât de confortabil se simte el
03 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
04 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, cu părul ud și abdomenul cu pătrățele la vedere, în cel mai nou clip. În costum de baie pe marginea piscinei și sub duș
05 Elie Saab : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024
Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jennifer Lopez shows fans her 'JLo Beauty' holiday make up edit 2023
Jennifer Lopez, cu abdomenul de fier la vedere, în St. Barts. Artista își petrece vacanța la plajă

Jennifer Lopez a făcut senzație în St. Barts. JLo a cucerit toate privirile în timp ce s-a relaxat la o plimbare pe malul mării.

jlo (25)
Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza atenției pe care presa le-a acordat-o pe parcursul primei lor logodne. JLO și actorul din „Gone Girl” s-au despărțit în 2004, însă în 2021 au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, căsătorindu-se anul următor.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, primul album din ultimii 10 ani. "This is Me Now", odă pentru căutarea iubirii adevărate, lansat la pachet cu un film

Jennifer Lopez va lansa în 16 februarie mult-aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”