Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DUA LIPA - TRAINING SESSION (NEW PW)

De ce a lipsit Alexandra Stan de pe rețelele sociale. Cântăreața a dezvăluit ce i s-a întâmplat: ”Stima de sine a fost scăzută!”

Alexandra Stan
Alexandra Stan / Instagram

Alexandra Stan a lipsit de pe rețelele sociale în ultimele zile, iar acum artista a revenit cu forțe proaspete și a dezvăluit motivul pentru care n-a mai fost activă.

Alexandra Stan este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului, dar și pentru puterea de a vorbi despre problemele ei. Astfel, de curând, artista a mărtursit că a lipsit de pe rețelele sociale, întrucât a avut niște probleme ce au făcut-o să aibă o stimă de sine scăzută.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nici nu se poate așeza pe scaun! Iggy Azalea, în cea mai mulată rochie. Rapperița are cea mai provocatoare garderobă

”În ultima vreme am avut un fel de infecție pe față sau ceva de genul ăsta. Astfel, stima mea de sine a fost foarte scăzută, motiv pentru care n-am mai postat nimic. Astăzi am decis să port tocuri înalte, să mă îmbrac frumos și să-mi fac un selfie în oglindă ca să mă simt mai bine.”, a scris artista în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și într-un top scurt, ce-i lasă la vedere abdomenul. Ținuta ei a fost completată de un sacou purtat pe umeri, dar și de ochelari mari, pe care a ales să-i poarte pe cap.

Citește și: Paula Seling, electrizantă într-o rochie vaporoasă. Cântăreața și-a impresionat fanii: ”Ești foarte frumoasă!”

Imaginea inedită i-a adus artistei mai bine de 27.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor: ”Sper că ești bine! Nu uita că ești frumoasă, talentată, iar noi, fanii tăi, suntem mândri de tine!”, ”Ești superbă!”, ”Ești frumoasă, Alexandra. Sper că ești bine.

Alexandra Stan a suferit după tatăl ei, care pleca mereu de acasă

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste, însă viața ei n-a fost lipsită de probleme. În copilărie, ea a suferit mult după tatăl ei, care a fost mult timp lecat de acasă, întrucât lucra pe vapor.

Citește și: Victoria Beckham, familistă convinsă și afaceristă de succes. Îți mai amintești cum arăta când cânta în Spice Girls și purta minijup?

”Am plâns mult după tata. Și-acum, când mă gândesc, o mai fac. Au fost multe momente grele. Sora mea e căsătorită cu Alex, navigator, lucrează pe vapor, iar copiii lor suferă enorm. A trebuit să facem o intervenție pe video, copiii plângeau și sufereau mult. Pentru mine, tata a fost întotdeauna un erou! Când se întorcea știa să ne bucurăm, ne făcea toate poftele. Era greu, fiindcă nu puteam comunica, ne suna o dată la câteva luni.”, povestea ea în cadrul unui interviu.

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
02 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
04 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
05 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Alexandra Stan a intrat în forță în noul an. Solista nu a urcat pe scenă, ci a preferat să nu-și ia niciun angajament profesional. S-a distrat, în schimb, cu prietenii. Au ales un club din București, unde s-au bucurat de atmosferă, au dansat și s-au distrat până în zori.

Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”