Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER MILEY CYRUS - FLOWERS

Daniela Gyorfi a primit o moștenire de 100.000 de euro, la 9 ani de la moartea mamei sale: "Orice ban pe care-l primești e binevenit"

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi / Foto: Facebook

Daniela Gyorfi are un real motiv de bucurie, după ce a fost anunțată că are de primit o moștenire de peste 100.000 de euro. Este vorba despre banii de pe un teren care le-a aparținut bunicilor mamei ei.

În urmă cu cinci ani, cântăreața a început demersurile pentru a recupera banii pe care mama ei ar fi trebuit să-i primească despăgubire după ce pe terenul respectiv s-a construit. Când mama Danielei s-a stins din viață, acum nouă ani, vedeta nici nu știa de această moștenire. 

"Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele. Mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit. Când a murit mama, nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări. După vreo cinci ani, în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor pe care urmează să-i primesc", a spus Daniela la Antena Stars. Aceasta a adăugat că ar fi trebuit să ia o sumă mai mare, pentru că acolo se afla și o casă, dar, per total, este mai mult decât mulțumită de rezultat.

Citește și: Thalia și Tommy Mottola, mesaje emoționante pe rețelele sociale la aniversarea a 22 de ani de căsnicie:”Cea mai bună zi din viața mea!”

daniela gyorfi si mama ei

Daniela Gyorfi a avut o relație specială cu mama ei. / Foto: arhivă personală

"Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău, e binevenit. Nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că, după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru", a mai spus artista în vârstă de 54 de ani.

Mama Danielei Gyorfi a murit în 2013, după ce medicii au descoperit că femeia suferea de un cancer pulmonar galopant, care făcuse metastaze și la ficat. De asemenea, mama artistei suferea de mai multe afecțiuni, printre care diabet și o paralizie a picioarelor. Daniela a fost tot timpul alături de mama ei și a suferit enorm după pierderea suferită, mai ales că femeia nu a apucat să-și vadă nepoata crescând.

Citește și: La cine va ajunge averea lui Aaron Carter. Totul s-a aflat la o lună de zile de la decesul artistului

Galerie foto

Foto: Facebook

 

Top citite
01 Mick Jagger
Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor întreaga lui avere: "Să fim serioși, nu au nevoie de 500 de milioane $ pentru a trăi bine"
02 daniela gyorfi
Daniela Gyorfi a plecat supărată de la nunta grandioasă a lui Alin Oprea. De ce nu a mai apucat să cânte: "Nu mă dusesem ca mesean"
03 Aaron Carter In Concert
La cine va ajunge averea lui Aaron Carter. Totul s-a aflat la o lună de zile de la decesul artistului
04 dezamagire-in-randul-fanilor-ce-vedeta-si-a-micsorat-sanii
Dezamagire in randul fanilor. Ce vedeta si-a micsorat sanii
05 interviu-alarma-profm-daniela-gyorfi-sinucigasii-au-asta-in-adn
Interviu Alarma ProFM! Daniela Gyorfi: "Sinucigasii au asta in ADN"!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bataie-pe-averea-lui-michael
Bataie pe averea lui Michael

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport
Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”