Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC PURPLE DISCO MACHINE - SUBSTITUTION

Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

În imaginile postate de îndrăgita artistă apare și tenismenul, care nu părea deloc supărat de faptul că a fost eliminat chiar în primul tur al competiției. Cei doi au avut astfel ocazia să profite de puțin timp liber și să petreacă clipe de neuitat într-o locație impresionantă. 

Citește și: Andreea Bălan, drum de 24 de ore pentru a fi alături de iubit. "Cea mai îndepărtată destinație în care am fost. Ne iubim cel mai mult"

Într-o postare pe contul său de Instagram, Andreea Bălan le-a arătat fanilor câteva fotografii în care apare pe un șezlong, într-un costum de baie provocator, format din două piese, cu imprimeu înflorat, având în spatele ei marea. 

„Ultimele poze din Rio de Janeiro. Swipe ca să vedeți pătrățele”, a scris artista la descrierea postării sale de pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună

Se pare că relația dintre Andreea și Victor a trecut la nivelul următor. Cei doi au decis că este momentul să se mute împreună. Jucătorul de tenis, în vârstă de 30 de ani, s-a mutat în casa artistei, unde aceasta locuiește cu mama ei și cele două fetițe din căsnicia cu George Burcea.

„Da, vă mulțumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins că pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a confirmat Victor Cornea pentru publicația cancan.ro.

Citește și: Andreea Bălan, surpriză și declarație de dragoste pentru iubit: "Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc". Victor a împlinit 30 de ani

Andreea Bălan locuiește într-o casă care valorează 850.000 de euro, în Pipera, iar locuința este construită împreună cu Keo, bărbatul cu care a avut o relație în urmă cu mai mulți ani. „E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare. Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Aici este livingul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei.”

Galerie foto

Top citite
01 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
05 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"

Se iubește de circa un an cu Victor Cornea, dar Andreea Bălan nu l-a prezentat pe jucătorul de tenis tatălui ei. Mama ei, în schimb, locuiește de ani buni în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale, așa că l-a cunoscut pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu a dat încă mâna cu partenerul fetei lui, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

După o căsnicie anterioară care s-a încheiat, Andreea Bălan nu mai credea că va găsi dragostea adevărată. Cu toate acestea, întâlnirea cu Victor a schimbat totul, iar artista trăiește acum o poveste de iubire cu adevărat specială. Cei doi au creat o legătură puternică și sinceră și se bucură acum de fiecare moment petrecut împreună.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend
Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend

Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...