Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CLEAN BANDIT - DRIVE

Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la aproape șase ani de la divorț: "Nu facem niciun efort. Așa vin lucrurile"

Connect-R și Misha selfie Instagram
Connect-R și Misha înainte de a divorța / Foto: Instagram

Au trecut aproape șase ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar relația dintre ei este una armonioasă acum, totul datorită fiicei pe care o au împreună, Maya. Mai mult, merg în formulă completă în vacanțe.

Citește și: Ce spune Connect-R despre Misha, la ani buni de la divorț: “Nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată. E o femeie impecabilă”

S-au căsătorit în 2014, au devenit părinți, dar după aproximativ trei ani, Misha și Connect-R au ajuns la divorț. Acum, la mai bine de cinci ani de la acel moment, solista a povestit cum stau lucrurile între ei.

"Avem ceva timp de când nu mai formăm un cuplu. Suntem în relații ok, mi se pare că așa ar trebui să fie normal atunci când există un copil la mijloc sau, nu știu, în alte cazuri, pentru alte persoane, mai mulți copii. Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort din punctul acesta de vedere, pur și simplu lucrurile așa vin și așa funcționează de la sine", a declarat Misha pentru Unica.ro.

Citește și: Connect-R, noi declarații despre relația cu Misha, la ani buni de când au divorțat: „Lucrurile nu s-au definitivat!”

Fetița Mishei și a lui Connect-R are talent la muzică

Connect-R, Misha și fiica lor

Connect-R și Misha au sărbătorit-o pe fiica lor. / Foto: Instagram

Citește și: Misha, poze pline de senzualitate, în costum de baie, pe Instagram. Blonda duce dorul vacanțelor exotice

Maya, fiica de 9 ani a Mishei și a lui Connect-R, pare că vrea să calce pe urmele celebrilor ei părinți. Studiază deja la Colegiul Național de Muzică "George Enescu", fiind susținută de părinții ei să facă doar ceea ce își dorește.

"Maya este atrasă de muzică, are o ureche extraordinară, are voce, face muzică. De curând am mutat-o la Liceul Enescu, la secția pian, și se descurcă extraordinar. Cred că va face ceva în direcția asta, cu muzica. Este atrasă, adică nu am obligat-o în niciun fel, nu i-am indus treaba asta sau impus, pur și simplu a fost ea atrasă în direcția asta și cred că o să facă ceva carieră în muzică, așa tind să cred după cum merg lucrurile în această direcție", a spus Misha despre fiica ei și a lui Connect-R.

Connect-R și Misha, părinți dedicați pentru fiica lor de 9 ani

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septembrie 2014, fiind cununaţi de Pepe. Căsnicia a durat mai puțin de trei ani. Aceștia au decis să nu mai fie un cuplu și în acte, așa că au divorțat în mare secret. În prezent au o relație foarte bună și se ocupă amândoi de creșterea fiicei lor, Maya.

Galerie foto

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și souă săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a transmis Connect-R în vara lui 2018. 

 
Top citite
01 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
02 misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile
03 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
04 connect-r-maluma-de-romania-facebook-header
Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”
05 Maya si Connect-r
Ce a răspuns fiica lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție. Artistul a rămas fără cuvinte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha
Misha, senzualitate și mister, în costum de baie roșu, în Bali. "Nu mă înjurați, nu sunt în vacanță"

Cu gândul la vacanțele exotice, departe de casă, în locuri călduroase, Misha a încins atmosfera pe Instagram, după ce a postat câteva instantanee dintr-o vacanță trecută. 

connect-r si misha
Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel

Deși au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha au rămas o familie de dragul fiicei lor, Maya. Niciunul nu și-a refăcut viața sentimentală, iar Maya nu simte că i-ar lipsi afecțiunea vreunuia dintre ei. Zilele trecute, cei trei, în formulă completă, au plecat la Paris, una dintre destinațiile lor preferate.

misha si connect-r
Connect-R și Misha, împreună după divorț de dragul fiicei lor. Maya, în vârstă de doar nouă ani, și-a făcut debutul în actorie

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, Connect-R și Misha au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, dovedind acest lucru chiar de curând, când au mers împreună să o susțină pe fiica lor, Maya, care și-a făcut debutul în actorie.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil