Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM EMAA - IN ALTE VIETI

Cum l-a convins Taylor Swift pe prințul William să urce pe scenă și să cânte cu ea și cu Jon Bon Jovi: "Am urmat-o ca un cățeluș"

Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William
Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William, un trio muzical inedit. / Foto: Getty Images

Cine ar fi crezut că Taylor Swift are o asemenea putere de convingere? Cântăreața americană l-a făcut pe prințul William să urce pe scenă și să cânte alături de ea și de rockerul Jon Bon Jovvi. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar acum, William a povestit culisele acelui moment inedit.

În 2013, Taylor Swift și prințul William au fost protagoniștii unei scene care a stârnit zâmbete și priviri admirative, în cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc la Palatul Kensington. Un concert ad-hoc s-a pornit la inițiativa artistei, iar surpriza cea mare a fost că ducele de Cambridge a cântat câteva versuri, scrie publicația People.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Jon Bon Jovi a plătit 19 milioane de dolari

Prințul William a cântat alături de Taylor Swift și de Jon Bon Jovi

Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William

Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William au oferit un moment delicios în 2013. / Foto: Getty Images

"Acum aproape 10 ani, nu-mi vine să cred că vă spun povestea asta, am fost la o gală caritabilă pentru o organizație care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru tinerii fără adăpost. Erau și Jon Bon Jovi, și Taylor Swift acolo, ceea ce aproape m-a dat pe spate. Când m-am așezat să urmăresc momentul lui Jon Bon Jovi, m-am gândit că mi-am terminat treaba. Nici nu mă așteptam la ce urma să se întâmple. Am stat lângă Taylor Swift, iar după ce Jon și-a cântat prima piesă, ea s-a întors spre mine, și-a pus mâna pe brațul meu, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: 'Hai, William, să mergem să cântăm'", a povestit prințul William într-un podcast-eveniment.

"Nici acum nu știu ce m-a apucat, nu înțeleg de ce am cedat, dar sincer, dacă Taylor Swift se uită în ochii tăi, te atinge și îți spune hai cu mine, m-am ridicat ca un cățeluș și i-am zic: 'Da, ok pare o idee grozavă, te urmez.' Am urcat pe scenă ca într-o transă", a mai adăugat William, care a recunoscut că nu era sigur că-și va aminti versurile piesei.

Citește și: Adele o detronează pe Taylor Swift: „30” a devenit cel mai bine vândut album din 2021, în doar trei zile

Cele câteva cuvinte pe care le știa din hit-ul lui Bon Jovi au fost cântate de prinț cât de tare a putut, după cum el însuși a recunoscut, spunând și că emoțiile îl copleșiseră atât de tare încât transpirase pe sub costumul impecabil pe care îl purta. "Câteodată e ok să nu te iei prea în serios", a concluzionat soțul lui Kate Middleton.

Galerie foto

Foto: Getty Images, Profimedia

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
03 Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt
Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă
04 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
05 Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Taylor Swift
Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

taylor swift (5)
Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală