Bucuresti | 102,8FM KENYA GRACE - STRANGERS

Cum este acum relația dintre Janet Jackson și Justin Timberlake, la aproape 18 ani de la incidentul care a lăsat-o dezgolită pe solistă

Janet Jackson și Justin Timberlake
Janet Jackson și Justin Timberlake au cântat la pauza Super Bowl 2004. / Foto: Profimedia

Într-un documentar ce vizează viața sa privată, Janet Jackson a vorbit, printre altele, și despre episodul de la Super Bowl 2004, când Justin Timberlake i-a dezvelit accidental un sân în faţa a milioane de telespectatori.

"Sincer, toată treaba a fost exagerată. Bineînțeles, a fost un accident care nu ar fi trebuit să se întâmple, dar toată lumea caută pe cineva pe care să dea vina, iar asta ar trebui să se oprească", a spus Janet pe marginea acestui subiect, în documentarul ei.

Citește și: Suma exorbitantă plătită de Kim Kardashian pentru o ținută de-a lui Janet Jackson. Solista a purtat-o în clipul piesei “If”

Incidentul a fost depășit atât de Janet, cât și de Justin, iar astăzi, cei doi au o relație de prietenie. "Justin și cu mine suntem prieteni foarte buni și mereu vom fi așa. Chiar în urmă cu câteva zile am stat de vorbă. Noi am trecut peste (acel incident) și e timpul ca toată lumea să facă la fel", a continuat artista de 55 de ani.

Janet Jackson și Justin Timberlake

Justin i-a dezvelit accidental un sân lui Janet Jackson în timpul concertului din pauza Super Bowl 2004. / Foto Getty Images

La momentul respectiv, Janet și muzica ei au primit oprobriul public, cântecele ei fiind retrase de la radio și tv. În același timp, vânzările lui Justin au crescut foarte tare.

Citește și: Janet Jackson, afectată de ”atacurile crude” ale lui Michael Jackson, din cauza kilogramelor în plus: ”Mă numea porc!”

În documentarul produs de Janet şi de fratele ei, Randy, starul vorbeşte şi despre copilăria petrecută în casa  a familiei sale din Indiana, dar şi despre ascensiunea trupei Jackson Five, formată din cei cinci fraţi ai săi, despre relațiile complicate cu tatăl ei, Joe, și cu fratele ei, Michael Jackson, dar și despre căsniciile ei.

Galerie foto

Foto: Profimedia, Getty Images

Top citite
01 *EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte
02 Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen
03 Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”
04 Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”
05 Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Mesajul făcut public de Jessica Biel în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

Justin Timberlake Performance Inside Fountainbleau Grand Opening In Las Vegas
Cuvintele pe care Justin Timberlake le-a rostit înainte de a cânta „Cry Me A River”, în Vegas, la 2 luni de la dezvăluirile lui Britney

Două cuvinte a rostit Justin Timberlake pe scena din Vegas, înainte de a cânta „Cry Me A River”, piesa supranumită „imnul despărțirii”, la aproape două luni după ce fosta sa iubită Britney Spears și-a publicat volumul de memorii în care a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu artistul american.

jessica biel (1)
Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!