Bucuresti | 102,8FM MACKLEMORE - THRIFT SHOP

Cum arată Dorian Popa după ce și-a făcut o intervenție estetică la nivelul pectoralilor

Dorian Popa
Dorian Popa a vorbit despre intervenția estetică pe care și-a făcut-o la nivelul pectoralilor / Instagram

Nu este niciun secret faptul că Dorian Popa petrece ore în șir în sala de sport, unde se antrenează pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, însă acesta nu ezită să opteze și pentru mici ”intervenții”, mai ales atunci când își dorește să-și îmbunătățească aspectul fizic.

După ce a optat pentru fațete dentare, dar și pentru injecții cu acid hialuronic și botox, artistul a dezvăluit de curând că a fost supus unei noi intervenții estetice, la nivelul pectoralilor.

Preocupat de aspectul fizic, Dorian Popa nu ezită să treacă pe la cabinetul medicului estetician atunci când își dorește o îmbunătățire, iar de curând acesta a vorbit despre operația pe care și-a făcut-o la nivelul pectoralilor, fără a opta prea multe detalii.

Citește și: ”Îl copiezi pe Maluma!” Dorian Popa, criticat de fani după ce s-a tuns periuță și și-a vopsit părul blond platinat

”Bă mor aici pe loc de râs. Am auzit-o pe ultima. Dacă până acum aveam implant de pătrățele, acum a venit ultima, mi-am implantat sâni. Joac-o pe asta! Iar pentru cei care într-adevăr vor să își rezolve complexele, le recomand cu drag să meargă să își vadă visul împlinit, chiar prin operația pe care mi-am făcut-o eu”, a povestit Dorian Popa pe Instagram după ce mai mulți internauți s-au amuzat și i-au reproșat că ”și-a pus silicoane”.

Totodată, artistul pare foarte mândru de felul în care arată, motiv pentru care el nu ratează nicio ocazie pentru a poza la bustul gol, arătându-și pătrățelele și pectoralii în toată splendoarea.

Dorian Popa

Dorian Popa / Instagram

Citește și: Iubita lui Dorian Popa și-a pus silueta în valoare într-o rochie creată chiar de ea. Cât de bine arată Claudia în ținute mulate

De asemenea, pe Insta Story, artistul a dezvăluit că intervenția estetică a avut loc în urmă cu aproximativ o lună de zile, iar recuperarea a fost rapidă.

Dorian Popa a optat pentru numeroase proceduri estetice

Dorian Popa este foarte preocupat de aspectul fizic, fapt pentru care de-a lungul timpului nu a ezitat să-și facă mici ”ajustări”. Astfel, el se mândrește cu două implanturi de păr și de barbă, intervenții pentru care a optat în anii 2016, respectiv 2020. El are și fațete dentare, pe care și le-a schimbat de curând, dar a optat și pentru injecții cu acid hialuronic și botox, la care a apelat pentru a-și estompa ridurile de pe frunte și din jurul ochilor.

Galerie foto

Top citite
01 babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
02 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
03 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
04 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea
05 Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Dorian Popa a fost oprit de polițiști pe 27 octombrie, aceștia descoperind că vloggerul consumase substanțe psihoactive. În urma cercetărilor s-a demonstrat că Dorian a consumat canabis, astfel i-a fost suspendat permisul de conducere.

Claudia Iosif și Dorian Popa
Claudia Iosif, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa: „Totul s-a consumat între noi!”

După mai multe luni de speculații, Claudia Iosif a recunoscut că s-a despărțit de Dorian Popa, iar acum a făcut noi declarații.

dorian popa si iubita lui
Unde s-a mutat Babs, după despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a plecat din vila în care a locuit cu artistul

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a părăsit vila în care a locuit cu Dorian Popa. Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, după o relație de 11 ani. Acum, fosta iubită a celebrului vlogger locuiește într-o localitatea de la marginea Bucureștiului. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”