Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Cum arata “Baby Spice” la 44 de ani. Emma Bunton, cea mai discretă dintre membrele Spice Girls

emma bunton 1

În ultimii ani, fetele Spice au avut mai multe reuniuni, cea mai apreciată prestație a lor din ultimul deceniu fiind cea din 2012 de la Jocurile Olimpice de la Londra, cand au fost în formulă completă.

În 2016, Spice Girls și-au surprins fanii cu o nouă reuniune și un turneu european, însă fară Posh Spice – Victoria Beckham nu și-a dorit o revenire în trupa care a făcut-o celebră, fiind împăcată cu noua sa cariera de succes de designer vestimentar.

VEZI SI: Angelina Jolie, apariție neașteptată pe străzile din Los Angeles. Cum a fost surprinsă actrița alături de fiica ei

*EXCLUSIVE* Emma Bunton and family pictured leaving Keith Lemons house

Emma Bunton alături de soțul ei, 2020, PROFIMEDIA

VEZI SI: CUM ARATĂ LA 64 DE ANI LATOYA JACKSON, “OAIA NEAGRĂ” DIN FAMILIA JACKSON. A SUFERIT O VIAȚĂ DE UMILINȚE

Ce face Baby Spice? Emma Bunton, mămică a doi băieți

Emma Bunton este căsătorită din 2004 cu artistul britanic Jade Jones și împreună au doi băieți. Însă înainte de a-și găsi liniștea alături de actualul partener, Baby Spice a avut o viață romantică tumultoasă cu o listă lungă de iubiți, printre care Leonardo DiCaprio, fotbalistul Rio Ferdinand și Justin Timberlake.

VEZI SI: CUM ARATĂ NICK CARTER DE LA BACKSTREET BOYS LA 40 DE ANI, DUPĂ LUPTA DE O VIAȚĂ CU DROGURILE ȘI ALCOOLUL

Galerie foto

Top citite
01 SPICE GIRLS
Mel B, în formă maximă la 48 de ani. Fosta membră Spice Girls, într-o rochie scurtă și mulată, cu spatele gol, la cină în NYC
02 spice girls
Cum arată Geri de la Spice Girls la 50 de ani. Roșcata a apărut pe covorul roșu într-o rochie potrivită pentru o mireasă
03 Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram
Cum arată acum mama copilului lui Drake. Fostul model Sophie Brussaux are o siluetă de invidiat
04 nicole-cherry-instagram
Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după ce a devenit mamă. Cum arată acum artista: „Când spui că ai născut? Nu se vede”
05 mira1
Cum arată mama Mirei. Cele două seamănă ca două picături de apă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cum se menține în formă Laura Pausini
Cum arată Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Laura Pausini arată excepțional la vârsta de 47 de ani. Cântăreața este considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. 

Geri Halliwell
Fratele lui Geri Halliwell de la Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani. Cântăreața este devastată de durere

Geri Halliwell, fosta membră a trupei Spice Girls, suferă cumplit după ce și-a pierdut fratele, pe Max Halliwell, în vârstă de doar 54 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a brăbușit brusc în casă. 

spice girls
Emma Bunton de la Spice Girls s-a căsătorit! Baby Spice și alesul ei sunt împreună de 23 de ani

Emma Bunton de la Spice Girls și bărbatul pe care-l iubește de 23 de ani, Jade Jones, s-au căsătorit în mare secret. Cei doi au făcut publice pe Instagram câteva imagini de la evenimentul intim.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"