Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Cum a slăbit Post Malone aproape 30 de kilograme. Artistul a dezvăluit secretul din spatele transformării sale fizice

post malone
Post Malone a slăbit aproape 30 de kilograme. Profimedia

Post Malone a dezvăluit la podcastul „The Joe Rogan Experience” secretul din spatele transformării sale fizice, după ce a slăbit aproape 30 de kilograme. 

Rapperul în vârstă de 28 de ani a povestit că schimbarea majoră pe care a făcut-o în stilul său de viață și care a dus la pierderea în greutate a fost să elimine băuturile dulci carbogazoase din dieta sa.

„Băuturile dulci carbogazoase sunt atât de rele. Atât de gustoase, dar atât de rele”, a mărturisit Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post.

Galerie foto

Cântărețul nominalizat la Grammy a recunoscut că se mai răsfață rar cu un suc cu bule.

„După un spectacol grozav, de care sunt foarte mulțumit, știi ce, mă simt puțin obraznic. Așa că o să-mi cumpăr un suc cu gheață”, a spus Post Malone.

În timpul interviului, el a povestit că avea 110 kilograme înainte de a decide să reducă consumul de sucuri carbogazoase. În timp ce Rogan a susținut pe deplin alegerea rapperului, el a afirmat și că sprijină abordarea „totul cu moderație” atunci când vine vorba de kilograme în minus și de alimentație sănătoasă.

Post Malone headlines Reading Festival

Post Malone. Profimedia

„Problemele apar când oamenii beau băuturi carbogazoase dulci toată ziua, zilnic ... corpul tău nu știe ce să facă cu acel zahăr, pentru că nu este deloc ceva natural... cheia acestor lucruri este abordarea „din când în când”, știi?” a declarat Rogan.

„Din când în când te răsplătești cu un suc cu bule și spui 'Ah, ce drăguț'. Corpul tău nu are nevoie niciodată de acel zahăr în exces. Primești zahăr din fructe. Când ai un pahar cu apă cu zahăr, acesta se revarsă direct în sânge. Iar organismul tău se întreabă: 'Ce naiba este asta?', a adăugat gazda podcastului și comentator UFC.

Post Malone, după ce a fost întrebat dacă folosește droguri. Artistul a oferit cel mai sincer interviu: „Nu ar trebui să justific nimic nimănui”

Wireless Festival 2017 - Friday

Post Malone. 2017. Profimedia

Comentariile lui Post Malone vin după ce muzicianul și-a șocat fanii cu transformarea sa fizică, când a apărut pe scenă în timpul unui concert în Australia, în februarie. După ce unii au început să speculeze că s-ar putea lupta cu o boală sau cu o dependență, Malone care a avut probleme cu alcoolismul în trecut, a răspuns la toate aceste zvonuri, într-o postare pe Instagram, la sfârșitul lunii aprilie:

„Vă salut. Am vrut să vă spun că nu mă droghez, au fost o mulțime de oameni care m-au întreabat despre pierderea în greutate. Mă distrez foarte mult cântând și nu m-am simțit niciodată mai sănătos”.

El a mărturisit că „viața de tată” l-a ajutat să facă alegeri mai bune, astfel încât să poată fi în preajma fiicei sale pentru o lungă perioadă de timp. Copilul său s-a născut în mai 2022.

Revenind la podcastul lui Rogan, Post Malone a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre cum unii oameni au reacționat negativ la noul său aspect și l-au acuzat că se droghează.

„Știu că există oameni [pe rețelele sociale] cărora le pasă cu adevărat... dar există și persoane care spun: 'Bine, copii, așa arată drogurile'”.

Top citite
01 Post Malone/ Profimedia
Post Malone adevărul despre consumul de droguri. Artistul a oferit cel mai sincer interviu: „Nu ar trebui să justific nimic nimănui”
02 Post Malone/ Profimedia
Post Malone, de nerecunoscut în timpul turneului din Australia. Rapperul a slăbit dramatic: „Mă îngrijorează”
03 Post Malone Performs On The Stage Of Rock At The Rio Festival
Post Malone a făcut un gest uimitor pentru doi fani în timpul concertului său din Tulsa: „Veți avea o fetiță”
04 Post Malone Performs On The Stage Of Rock At The Rio Festival
Post Malone, spitalizat la o săptămână după ce a căzut pe scenă: Îmi este foarte greu să respir
05 lisabona copy
#followPROFM: Prima oprire: LISABONA, la concert Jason Derulo, Post Malone, Anitta
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Michael Rubin's Fanatics Super Bowl Party
Zâmbet de 1,6 milioane de dolari. Cum arată Post Malone după ce și-a pus fațete de diamant

Post Malone a cheltuit 1.6 milioane de dolari pe un zâmbet nou, o reconstrucție dentară totală. Mai exact, artistul și-a pus fațete pe toți dinții, iar două dintre acestea sunt din diamante. Celelalte 28 sunt din ceramică.

Post Malone. Getty Images
A fost anunțat artistul anului de către Billboard. Cum arată Top Artists 2020

Pentru al doilea an la rând, Post Malone este desemnat artistul anului de către Billboard. BTS este NR. 1 în clasamentul duo-urilor/grupurilor, iar Roddy Ricch este cel mai bun nou artist. 

Post Malone. Getty Images
Post Malone poate orice: record în Billboard și o sumă uriașă de bani strânsă cu un concert tribut Nirvana pentru cei care luptă cu Covid-19

Un nou record pentru Post Malone. Hitul său, "Circles", are cele mai multe săptămâni petrecute în Top 10 din Billboard Hot 100.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...