Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Cu ce probleme se confruntă Adele după ce și-a anulat concertele. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Nu e obișnuită să fie criticată!”

Adele
Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Profimedia

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani, trece prin momente delicate după ce a fost criticată de fani pentru anularea concertelor de la Caesar Palas din Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Celebra cântăreață are probleme cu somnul și cu alimentația după ce a fost ținta unor comentarii acide, după ce a decis să anuleze spectacolele de la Las Vegas.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas: ”Sunt probleme în paradis!” Artista, în lacrimi la repetiții

Adele nu trece printr-o perioadă bună, are probleme cu alimentația și cu somnul.”, a dezvăluit o sursă pentru revista Closer, potrivit Mirror.

”Amânarea rezidenței n-a fost o decizie ușoară și ea pur și simplu nu e obișnuită cu atacuri atât de dure din partea fanilor. E foarte sensibilă și nu e o persoană care poate trece cu ușurință peste remarcile dure.”, a mai precizat sursa respectivă. 

Citește și: Top 9 melodii de la Adele pe care să le asculți când ești trist

Amânarea concertelor, pusă pe seama Covid-19

Inițial, cântăreaţa britanică Adele a anunţat săptămâna trecută amânarea sine die a seriei de concerte pe care urma să le susţină în Las Vegas, explicându-le fanilor că mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ajunul primului spectacol, informează AFP, potrivit Agerpres.

În noiembrie anul trecut, la scurt timp după lansarea celui de-al patrulea album de studio "30", vedeta a dezvăluit că va concerta în fiecare weekend, timp de 12 săptămâni începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas.

Citește și: Top 9 melodii de la Adele pe care să le asculți când ești trist

"Am încercat absolut tot ce era posibil pentru ca totul să fie gata la timp (...), dar am fost devastaţi de întârzierile de livrare şi de COVID-19", a explicat Adele într-o înregistrare video postată pe contul său de Instagram.

"Jumătate din echipa mea este (bolnavă) de COVID-19 şi a fost imposibil să finalizez spectacolul. Îmi pare atât de rău", a continuat cântăreaţa, cerându-şi scuze încă o dată faţă de "toţi cei care au călătorit" pentru a asista la spectacolul programat să aibă loc în sala Colosseum a hotelului Caesars Palace.

Galerie foto

Top citite
01 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
02 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
03 Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele
04 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
05 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Adele s-a căsătorit în mare secret cu agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de doi ani. Artista britanică ar fi confirmat public vestea, la un spectacol de comedie.

2023 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 1
„Nu-ți dai seama care e cel real!”. Fanii au rămas uimiți după ce Travis Barker s-a pozat cu statuia lui de ceară de la Madame Tussauds

„Care e Travis Barker cel adevărat?”. Rockerul de la Blink-182 a fost prezent la dezvelirea propriei statui de ceară de la Madame Tussauds din Las Vegas și a distribuit câteva imagini pe contul său de Instagram, duminică. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis la unison că este cea mai reușită figurină de acest gen: „Nu-ți dai seama care e cel real!”.

Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală