Bucuresti | 102,8FM ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Cristina Ștefania a îmbrăcat o ținută complet neagră, din care nu a lipsit un top foarte decoltat. „Arăți divin", i-au transmis fanii

cristina stefania
Cristina Ștefania, iubita lui Speak, una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram. / Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să atragă atenția fanilor săi pe rețelele de socializare. Recent, artista a postat o nouă fotografie care i-a surprins pe urmăritorii ei, adunând 50.000 de aprecieri. 

Nu e de mirare că iubita lui Speak a reușit să strângă o comunitate atât de mare pe contul său de Instagram. Aceasta nu ratează nicio ocazie prin care să-și arate corpul bine lucrat la sala de fitness și să interacționeze cu fanii săi. Recent, Cristina Ștefania a postat o fotografie în care poartă un top negru foarte decoltat, o pereche de pantaloni din imitație de piele și o geacă supradimensionată. 

Citește și: Cristina Ștefania a fost ca o păpușă Barbie super senzuală de ziua ei. Iubita lui Speak a împlinit 25 de ani

Ștefania a atras imediat atenția fanilor săi, care au complimentat-o în rubrica de comentarii: „Ești prea superbă”/ „Arăți minunat”/ „Îmi place cum te-ai îmbrăcat”/ „Ești foarte frumoasă”/ „Arăți divin”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iubita lui Speak atrage atenția și în ținute sport

Mare iubitoare de modă, la curent cu trendurile în materie, Cristina Ștefania a strâns o garderobă impresionată din care nu lipsesc rochiile mini, dar și ținutele sport. De multe ori, vedeta se simte mai bine în haine comode, cu pantofi sport. În acest fel s-a îmbrăcat și recent, în timpul vacanței pe care a petrecut-o cu Speak, de ziua lui de naștere, într-o destinație cu mult soare.

Citește și: Cristina Ștefania, în colanți și top scurt, pregătită să obțină corpul perfect până la vară. "Tu arăți așa de bine tot anul"

cristina stefania

Cristina Ștefania arată foarte bine și în ținute sport. / Foto: Instagram

Bruneta și-a pus pe ea o pereche de colanți mulați și scurți, un top decupat care i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat și pantofi sport pe care i-a purtat cu șosete lungi. Factorul glam a fost dat de ghiozdanul lăcuit și de ochelarii cu accente aurii. Silueta și formele obținute nu doar cu ajutorul Mamei Natură, ci și prin orele de dans sport pe care le face constant, au primit laudele fanilor înfocați. "Cea mai frumoasă", "Ai un corp perfect", "Superbissimă", au fost doar câteva dintre laudele primite de iubita lui Speak.

Galerie foto

Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
05 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

ștefania
Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă

Ștefania nici nu a lansat piesa "Ma Bebe", că refrenul deja a devenit viral pe TikTok, inclusiv în străinătate. Iubita lui Speak are mare încredere în melodia cu sound internațional, pe care o lansează în curând, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe rețelele sociale îi dă semne că va fi unul dintre hiturile verii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală