Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRAIDA - NTM

Cristina Spatar, Animal X si PREMIERA EXCLUSIVA Pitbull 'Give Me Everything' azi la LOL! VEZI AICI LIVE!

cristina-spatar-animal-x-si-premiera-exclusiva-pitbull-give-me-everything-azi-la-lol-vezi-aici-live

Regina R&B din Romania, Cristina Spatar, este invitata lui GreeG si Onuc in emisiunea LOL, azi de la ora 13:00.

Alaturi de Cristina Spatar, in studioul LOL vor mai veni baietii de la Animal X & Yolo si Radu Ille, si tot azi veti avea parte de o MEGA PREMIERA in EXCLUSIVITATE pe MTV la LOL cu GreeG si Onuc: noul videoclip al lui Pitbull pentru piesa "Give Me Everything"!!

VEZI AICI LIVE LOL CU GREEG SI ONUC INCEPAND CU ORA 13:00!!

Top citite
01 cristina spatar (2)
Cristina Spătar, primele imagini de la nunta grandioasă. Cum a arătat în rochia de mireasă care a cântărit aproape zece kilograme
02 cristina spatar
Cristina Spătar face nuntă mare în weekend: 500 de invitați, două perechi de nași și o rochie de mireasă de 10 kilograme
03 cristina spatar (2)
Cristina Spătar, cadou fabulos de 2 milioane de euro de la soț. "O iubesc infinit. Are un suflet curat și mare cât o lume întreagă"
04 serban copot
Șerban Copoț își continue studiile la 41 de ani. La ce facultate s-a înscris fostul membru al trupei Animal X
05 animal-x
Trupa Animal X se reunește după 8 ani: „Vom lansa piese noi, vor fi în stilul nostru”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cristina spatar
Cristina Spătar s-a măritat la câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie. Cine e cel care a făcut-o să dea o nouă șansă iubirii

Cristina Spătar a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că s-a logodit în Dubai. Nimeni nu știa că cea supranumită regina R&B este într-o relație, dar iată că lucrurile au evoluat rapid și frumos, în așa fel încât, la doar câteva zile de la cererea în căsătorie, aceasta s-a și cununat civil cu alesul ei. 

Cristina Spatar 1 7
Cristina Spătar a fost cerută de soție la 50 de ani. Imaginea postată pe internet i-a cucerit pe fani: ”Meriți tot ce e mai bun!”

Cristina Spătar a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu doar câțiva ani, însă, acum, la 50 de ani, aceasta a regăsit liniștea de care avea nevoie. Artista a fost cerută de soție în Dubai și n-a ezitat să răspundă afirmativ.

cristina spatar
Cristina Spătar, în formă maximă la 50 de ani. S-a afișat în costum de baie la piscina unui hotel de lux din Dubai

Dubai este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale vedetelor noastre. După un zbor de patru-cinci ore pot ajunge în raiul bogaților, într-o lume cu totul diferită, unde este mereu cald și se poate face plajă în oreice anotimp. Printr cele care iubesc această destinație este și Cristina Spătar.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"