Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT HOLLY MOLLY - FACEM CUM VREI TU

CRBL, noi dezvăluiri după ce s-a mutat din România: ”Am renăscut!” Fiica lui a început școala în Spania

CRBL

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele CRBL, a dezvăluit că s-a mutat în Spania alături de familia lui, iar Alessia, fiica lui, a început să meargă la școală.

”Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante", a povestit CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: CRBL s-a mutat definitiv din România. Artistul, primele declarații: ”Ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat!”

Acesta a mărturisit, de asemenea, că-i este dor să urce pe scenă: ”Ne integrăm ușor - ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a mai spus CRBl pentru sursa citată.

CRBL s-a mutat lângă Valencia, Spania

CRBL și-a dorit o schimbare radicală în viața sa, așa că a decis să părăsească România. A ales Spania, țară pe care o vizitase în repetate rânduri.

VEZI SI: CE MAI FAC ȘI CUM ARATĂ ACUM GEMENELE DE LA CHEEKY GIRLS: DUPĂ FAIMĂ, AU AJUNS FALIMENTARE ȘI ANOREXICE

”Eu am testat locul, regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”
02 crbl si familia
Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"
03 CRBL
Ce face CRBL și cum se simte la o lună de la accidentul de motocicletă: "Mă duc la o clinică de recuperare ca să mă pun pe picioare"
04 CRBL
CRBL, declarații de pe patul de spital, despre accidentul de motocicletă: "Îmi învăț lecțiile. Cu un preț, că așa e în viață"
05 World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals
CRBL, implicat într-un accident rutier în judeţul Hunedoara. A depăşit neregulamentar cu motocicleta o coloană de maşini
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl
De ce s-a mutat, de fapt, CRBL în Spania: „Mă simțeam foarte obosit și aveam o formă de saturație”

În urmă cu ceva timp, CRBL și soția sa au luat decizia de a se muta din țară. Alături de Elena și de fiica lor, Alessia, artistul a locuit pentru o perioadă în Spania, iar recent acesta a dezvăluit și care a fost motivul pentru care au făcut această schimbare radicală. 

smiley
Povestea sacoului special, cu zeci de poze, purtat de Smiley la nuntă. Cine i l-a dăruit: "Suntem prieteni de peste 20 de ani"

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a adunat toată crema din showbizul românesc. Iubiți și admirați, cu cariere vechi în muzică și televiziune, mirii au avut în jur de 300 de invitați la petrecerea la care s-a dansat până în zori, mulți dintre ei fiind persoane publice. După ținutele purtate la cununia civilă și religioasă, și Gina, și Smiley au schimbat tonul la petrecere, iar artistul a impresionat cu alegerea vestimentară: un sacou pe care erau imprimate zeci de poze cu el și proaspăta lui soție.

crbl
Cât costă cei mai scumpi adidași din colecția lui CRBL: "Le șterg praful zilnic". Dacă-i vinde, și-ar putea cumpăra o mașină

CRBL are o mare pasiune, pe care o întreține de ani buni și care acum a ajuns să-i ocupe un loc important din garderobă: pantofii sport. Cântărețul deține aproape 100 de perechi de adidași, însă una dintre ele stă la loc de cinste pentru că a ajuns să coste o avere.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani