Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu ALEX IONESCU (A.I.) PUYA - TRN - CUM SE IMPARTE DRAGOSTEA

CRBL, despre zvonurile că are iubită și despărțirea de soție: "Divorțurile sunt doar despre înșelat sau bătăi. La noi nu a fost cazul"

crbl
CRBL (Eduard Andreianu) / Foto: Facebook

Vestea că CRBL și soția lui, coregrafa Elena, s-au despărțit după 16 ani de mariaj i-a luat pe mulți prin surprindere, inclusiv pe cunoscuții lor. Cei doi au anunțat doar că divorțează, nevrând să spună ce a stat în spatele deciziei.

CRBL a dat acum câteva declarații, lăsând să se înțeleagă că separarea a fost una amiabilă, fără scandal și fără vorbă de înșelat. Pur și simplu, flacăra dintre ei s-a stins și, deși au încercat să o reaprindă, nu au mai fost sorți de izbândă.

Citește și: CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi cucerit are doar 23 de ani

CRBL și elena

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că divorțează. / Foto: Instagram

„În cazul nostru ar trebui să-ți pară bine (de despărțire-n.r.) pentru că a fost o decizie de comun acord. Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alesia (fiica lor-n.r.) confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis, acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Și am încercat să facem asta. Nu e un motiv anume. Dar când ajungi în momentul ăla și încerci și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect. Și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Știu că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că, decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi și de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată. Știu că nu-s mulți care pot face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. (...) "Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect. Este matură și inteligentă, Eu și Elena facem echipă pentru Alesia. Am schimbat acoperișul, dar avem o comunicare zilnică. Nu e nimic de regretat, a fost extraordinar, a fost foarte frumos. Ai noștri ce să zică?! Ca orice părinte. Ne-au zis: 'Mai gândiți-vă'", a declarat CRBL la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce spune despre zvonurile care-l dau deja într-o altă relație

CRBL ar avea o nouă iubită

Credit foto: Instagram

Despre informațiile care spun că e deja implicat într-o relație cu o tânără de 23 de ani, fostul membru al trupei Simplu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat.

"Eu mă amuz foarte tare. Nu comentez subiectul ăsta. Îmi pare rău că oamenii de acasă cred tot ce citesc și tot ce văd. Și asta e un circ. Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum pot și cum știu", a spus cântărețul.

Citește și: CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Citește și: Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

Galerie foto

 

Top citite
01 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
02 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
03 firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț
04 Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă
05 paula seling
Paula Seling, despre relația cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Nu am mai avut o relație serioasă de nouă ani!”

Lenny Kravitz a împlinit de curând 60 de ani, iar acum, într-un interviu pentru The Guardian, a vorbit despre viața lui sentimentală, mărturisind că nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Bianca Censori și Kanye West, cunoscutul rapper în vârstă de 46 de ani, plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat. Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani și Kanye au sărbătorit recent prima aniversare a nunții lor, după ce s-au căsătorit în secret în decembrie 2022, la scurt timp după finalizarea divorțului lui Kanye de Kim Kardashian.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez plănuia să adopte un copil înainte să-l întâlnească pe Benny Blanco. Ce spune producătorul muzical

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că plănuia să adopte un copil atunci când împlinea 35 de ani dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit. Artista a menționat, de asemenea, că perioada de cinci ani în care a fost singură a fost marcată de acceptarea ideii de a rămâne singură și de a-și construi o familie pe cont propriu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOW Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii
Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii

Dwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii

DIGI WORLD Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu ajung în țara noastră.
DIGI SPORT Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat
Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat
DIGI FM Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri. Cu ce se ocupă acum
Un fost jucător de la PSG şi-a pierdut toţi banii la pariuri. Cu ce se ocupă acum
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”