Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MASKED WOLF - ASTRONAUT IN THE OCEAN

CRBL, declarație pentru soția lui, cea care l-a ajutat să găsească echilibrul: "Sunt dependent de Elena, e cel mai bun prieten al meu"

crbl
CRBL și soția lui, Elena / Foto: Instagram

15 ani de relație, 14 de la nuntă și o fetiță de aproape 12 ani au CRBL și soția lui, Elena, cea fără care artistul nu-și poate imagina viața. S-au cunoscut la "Dansez pentru tine", unde cântărețul era participant, iar Elena a devenit coregrafa perechii lui, iar de atunci sunt împreună.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, CRBL i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soției sale și a povestit mai multe amănunte despre relația lor.

Citește și: CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania: “Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor”

"Au trecut șase luni de Dansez pentru tine, apoi încă șase luni și am cerut-o de soție. Am putut să descopăr la ea tot. Și ea a văzut la mine toate fețele și formele. (...) Într-o lună am făcut nunta", a declarat fostul membru al trupei Simplu.

„Eu sunt dependent de Elena pentru că Elena nu e doar soția mea. Ea este cel mai bun prieten al meu, este partenerul meu în afaceri, este omul care mă pune la punct. Iar eu nu mai plec de acasă pentru un proiect de niciun fel, atât de mult timp. Mă completează perfect, nu știu dacă pot să zic doar un lucru pe care-l iubesc la ea. Sunt foarte multe. Este persoana care m-a înțeles atât de bine și care mă poate ajuta să rămân pe drumul drept, când mă duc pe arătură”, a povestit CRBL despre femeia care l-a ajutat să găsească echilibrul în viață.

Citește și: Cum se simte CRBL după 14 săptămâni departe de casă: “Din punct de vedere al sănătății am fost jos. Am slăbit 15 kilograme”

CRBL și-a vândut toate bunurile când s-a mutat cu familia în Spania

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Timp de șase ani, CRBL și familia au tot făcut naveta România-Spania. S-au mutat în repetate rânduri, iar acum, deși s-au stabilit în Marbella, inima le spune să revină acasă. Se gândesc cu teamă să facă pasul acesta, pentru că ar fi unul definitiv. "Nu ne mai sfătuim în doi, ne sfătuim în trei", a recunoscut CRBL, cu referire la faptul că și fiica sa este implicată în deciziile de familie și că viitorul ei este cel mai important.

Citește și: CRBL, dezvăluiri neașteptate după ce s-a stabilit în Spania. Artistul a mărturisit din ce câștigă bani după ce a părăsit România

Când s-a mutat din țară, CRBL și-a vândut toate bunurile pe care le deținea aici. "Am vândut tot din România. Ca să nu mai avem la ce ne întoarce în țară. Credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce vreau eu să fac, muzică, vreo emisiune, vreo reclamă. Am plecat cu trei camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu tot. Părinții merg pe mâna mea, merg pe încredere. Au fost șocați cumva, dar nu le-am spus că am făcut tot, nu am dat toate informațiile pentru că se panicau. Acum suntem în situația în care totul este acolo, dar gândul ne rămâne aici. Niciodată nu ești împăcat cu ce ai. Mă cheamă România, mă cheamă acasă. Acolo, indiferent ce aș face, câți bani aș avea, mă simt ca un nomad, nu am țară. Sufletul mă cheamă acasă. Mă liniștesc când ajung aici", a recunoscut CRBL cu privire la frământările legate de locul în care să se stabilească definitiv cu familia.

Galerie foto

Ieșirea lui CRBL din emisiune a venit ca o dezamăgire pent

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
02 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
05 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

crbl si familia
Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"

După ce anul trecut s-au întors în România, după doi ani în care au stat în Spania, CRBL și soția lui, Elena, au înscris-o pe fiica lor, Alesia, la o școală privată, aceeași la care a studiat și înainte de mutare, dar și în străinătate.

CRBL
Ce face CRBL și cum se simte la o lună de la accidentul de motocicletă: "Mă duc la o clinică de recuperare ca să mă pun pe picioare"

La începutul lunii august, CRBL a trecut printr-un accident rutier serios. Artistul era pe motocicletă și, conform Poliției, s-a angrenat într-o depășire neregulamentară, în Hațeg, apoi s-a izbit de o autoutilitară. În urma accidentului, CRBL a fost rănit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație
Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

FILM NOW Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999