Bucuresti | 102,8FM BLU CANTRELL - HIT THEM UP WITH STLE

CRBL, adevărul despre viața lui de dinainte de a cunoaște celebritatea: ”Să nu am bani, să dorm de foame, astea nu sunt drame!”

CRBL
CRBL / Facebook

CRBL a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, ca membru al trupei Simplu, însă înainte de a se bucura de succes, el a făcut numeroase sacrificii, despre care a vorbit de curând.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, CRBL a recunoscut că drumul lui spre succes nu a fost deloc ușor, iar la începutul carierei a fost nevoit să doarmă în frig, însă n-a fost o dramă pentru el, ci l-a ajutat să devină mai puternic.

Pentru mine, să ajung să n-am bani, să dorm de foame, geanta să îmi fie șifonier, să dorm în frig, toate acestea nu sunt o dramă, pentru că eu am mai fost acolo. Oricând o pot lua de la capăt. Cred că doar așa poți să reușești în viață și să te reinventezi când ai nevoie. Educația dată de părinți în vremuri comuniste plus educația dată de al treilea părinte, anturajul, la care se adaugă autoeducația din showbiz m-au făcut să fiu cine sunt acum.”, a mărturisit el.

Citește și: CRBL, dezvăluiri neașteptate după ce s-a stabilit în Spania. Artistul a mărturisit din ce câștigă bani după ce a părăsit România

Totodată, el a mărturisit că n-ar schimba nimic din drumul parcurs de el, întrucât a fost nevoit să facă multe eforturi, care l-au transformat în persoana care este acum.

”Experiența mea cu scena a început în 1994, dar am reușit să mă afirm în 2000 alături de trupa Simplu. Simplu nu înseamnă și ușor. Un drum foarte greu, dar și foarte frumos în același timp. Nu aș schimba nimic dacă aș putea, pentru că așa am ajuns să evoluez pe toate planurile. În trupa Simplu eram dansator, cântăreț, șofer pe microbuzul personal luat în leasing, ca să nu fiu nevoit să mai dau bani și pe transport când mergeam la concerte, dar eram și coregraf, textier, tour manager etc.Făceam multe lucruri în același timp pentru că voiam să evoluez. Am învățat în acești ani să fac tot ce ține de showbiz, de la a învăța legea dreptului de autor, pentru a înțelege contractele și pentru a-mi proteja drepturile de autor, până la a compune o piesă de la 0, a face clip, campanii de promovare, turnee etc. Deci, se poate, atât timp cât îți dorești cu adevărat, să reușești în ceea ce îți propui.”, a mai dezvăluit el.

CRBL s-a întors cu familia în România, după ce acum doi ani se stabiliseră în Spania

CRBL, soția și fiica lor s-au întors în România, după ce în urmă cu doi ani vânduseră toate proprietățile și bunurile de aici și se stabiliseră în Spania. De altfel, ultimii șase ani din viața lor au fost mai mult pe drumuri între cele două țări, însă cei trei au decis, după încercarea de a-și face o viață departe de casă, că tot mai liniștiți și mai bine sunt aici, unde cunosc totul și unde îi au pe toți oamenii dragi.

Iată că de la decizia de a reveni acasă până la a pune totul în practică nu a trecut mult, iar CRBL este deja în București, unde se ocupă de toate aspectele logistice ale întoarcerii. A plecat în Spania cu tot ce avea încărcat în camioane, așa că și acum, acele bunuri trebuie aduse. Și nu este vorba doar de câteva geamantane, căci familia Andreianu are de adus în Capitală, pe lângă haine, și aparatură de studio, o motocicletă și câteva biciclete, un caiac și peste o sută de perechi de încălțăminte.

Citește și: CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania: “Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor”

Deși ar fi vrut să se întoarcă în toamnă, CRBL, soția lui, Elena, și fiica lor, Alesia, au trebui să facă asta mai devreme pentru că anul școlar începe în 5 septembrie, iar fetița a fost din nou înscrisă la școala pe care o frecventa înainte de plecarea din România. Așadar, într-o lună, totul trebuie pus la punct, motiv pentru fostul membru al trupei Simplu trece prin niște zile de foc, în încercarea de a rezolva totul. 

"Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București. Suntem contracronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile", a declarat CRBL pentru impact.ro.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
03 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
04 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
05 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

Miki, fosta membră a trupei K-pital, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, însă aceasta nu a renunțat la marea ei pasiune și, anume, muzica.

Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Cardi B a oferit cel mai sincer interviu în timp ce își promova cel de-al doilea album. Artista în vârstă de 31 de ani a recunoscut că s-a lăsat controlată de frici și a avut multe de pierdut, mărturisind că s-a pierdut chiar și pe ea însăși.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși