Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER IRINA RIMES - BA BA BA (INIMA MEA BATE)

CRBL, adevărul despre relația cu Smiley și Marius Moga, la 11 ani de la despărțirea trupei Simplu: ”Este singurul regret!”

CRBL
CRBL / Facebook

Vremurile în care CRBL, Smiley și Marius Moga formau trupa Simplu și cucereau inimile românilor de pretutindeni au apus. Au trecut 11 ani de când au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum CRBL a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi colegi ai lui.

În cadrul unui interviu pentru Viva, CRBL a vorbit despre relația pe care o are cu Smiley și Marius Moga după destrămarea trupei Simplu, la mai bine de 11 ani.

Dacă în urmă cu ani de zile, ei au locuit împreună și au împărțit chiria și mâncarea, acum cei trei au în continuare o relație bună, după cum a dezvăluit chiar CRBL.

Citește și: CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania: “Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor”

”Smiley este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar și cu Marius țin legătura și chiar lucrăm împreună la proiectul meu muzical. Am foarte mare respect pentru amândoi, deoarece le datorez foarte mult din punct de vedere moral. Am furat, cum s-ar spune, meserie de la ei. Am învățat foarte multe împreună și, cumva, chiar am scris istorie.”, a spus CRBL.

Citește și: Cum se simte CRBL după 14 săptămâni departe de casă: “Din punct de vedere al sănătății am fost jos. Am slăbit 15 kilograme”

De asemenea, artistul a povestit și care este singurul lui regret după ce s-a destrămat trupa.

”Mi-am dorit foarte mult o carieră solo pentru că simțeam că am de arătat și de spus alte lucruri. Singurul lucru de care îmi pare rău este că trupa Simplu nu a reușit să aibă un concert de adio, să punem punct așa cum trebuia. A fost ceva involuntar, am tot spus că o să facem, dar… timpul ne-a ținut departe, cumva. Este singurul regret legat de asta.”, a mărturisit artistul.

CRBL și-a vândut toate bunurile când s-a mutat cu familia în Spania

Timp de șase ani, CRBL și familia au tot făcut naveta România-Spania. S-au mutat în repetate rânduri, iar acum, deși s-au stabilit în Marbella, inima le spune să revină acasă. Se gândesc cu teamă să facă pasul acesta, pentru că ar fi unul definitiv. "Nu ne mai sfătuim în doi, ne sfătuim în trei", a recunoscut CRBL, cu referire la faptul că și fiica sa este implicată în deciziile de familie și că viitorul ei este cel mai important.

Citește și: CRBL, dezvăluiri neașteptate după ce s-a stabilit în Spania. Artistul a mărturisit din ce câștigă bani după ce a părăsit România

Când s-a mutat din țară, CRBL și-a vândut toate bunurile pe care le deținea aici. "Am vândut tot din România. Ca să nu mai avem la ce ne întoarce în țară. Credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce vreau eu să fac, muzică, vreo emisiune, vreo reclamă. Am plecat cu trei camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu tot. Părinții merg pe mâna mea, merg pe încredere. Au fost șocați cumva, dar nu le-am spus că am făcut tot, nu am dat toate informațiile pentru că se panicau. Acum suntem în situația în care totul este acolo, dar gândul ne rămâne aici. Niciodată nu ești împăcat cu ce ai. Mă cheamă România, mă cheamă acasă. Acolo, indiferent ce aș face, câți bani aș avea, mă simt ca un nomad, nu am țară. Sufletul mă cheamă acasă. Mă liniștesc când ajung aici", a recunoscut CRBL cu privire la frământările legate de locul în care să se stabilească definitiv cu familia.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Galerie foto

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
02 crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”
03 Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț
04 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
05 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

FILM NOW Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

DIGI WORLD Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

DIGI ANIMAL WORLD Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane
Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane

Un aligator a adormit sub un avion al Forțelor Aeriene din Florida. Momentul când reptila este evacuată de pe baza armatei americane

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999